10 – 16 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta sizler için yoğun ve stresli geçebilir. Sorumluluklarınızın arttığı bir süreç geçirebilirsiniz. Dolayısıyla daha planlı ve organize şekilde ilerlemenizde fayda var. Geçmişe dönüp tamamlayamadığınız konulara odaklanmak sizlere iyi gelecek. Ayrıca bu hafta sizlerdeki öz güven eksikliği adım atmamanıza sebebiyet verebilir.

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta herkes sizinle iletişime geçebilir. Yoğunluktan dolayı dağılma riskiniz çok yüksek. Çalışan Boğalar için iş yoğunluğu artacağından fazla stresli bir hafta geçirebilirler. Bununla beraber ailesel konular gündeme gelebilir. Finansal açıdan harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olduğunuzu hatırlatmak isterim. Harcamalarını kontrol altına almak için İhtiyaç Kredisi çekmeyi planlayan Boğa burçlarına Kredi Asistanı’nı  öneriyoruz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta parasal konular sıkça gündeminize gelebilir. Özellikle beklenmeyen harcamalarla uğraşabilirsiniz. Finansal açıdan iyi organize olmanızda fayda var. Stres yaparak ilerlemeniz sizleri çaresizliğe iteceğinden hatalı kararlar verebilirsiniz. Daha sakin kalıp durumu kurtarmanın yollarını araştırın derim. Ortaklığı olan sevgili İkizler burçları sorunlarla karşılaşabilir.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta ruhsal olarak biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Kariyer evinizde bazı baskılar ve yoğunluklar söz konusu olabilir. Finansal açıdan beklenmeyen borçlanmalar veya varsa beklediğiniz bir para gecikmeler olabilir. İlişkinizde gerilmemeye özen göstermeniz gerekiyor.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan burçları, bu hafta birden fazla konuyu ayna anda çözmek için enerji harcayabilirsiniz. Bu hatayı yapmadan planlı ilerleyip iyi organize olmanızda fayda var. Panik olursanız dağılma riskiniz çok olur. İlişkinizde bazı çatırdamalar söz konusu olabilir. Günün sonunda ortak noktada buluşmanız en azından bu süreçte size fayda sağlayacaktır. Egomuzu bir kenara bırakıp alttan almayı öğrenmeniz gereken bir haftadan geçiyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar; bu hafta özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Bununla beraber ailesel konularda beklediğiniz bir haber varsa bu durum sizlerde hayal kırklığına sebebiyet verebilir veya ailenizde bazı kopuşlar gündeminize gelebilir. Ayrıca bu hafta yeni bir işe başlamak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Gökyüzü sizleri destekleyecektir.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi burçları, bu hafta finansal açıdan bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz ödemeler veya ödemelerinizde gecikmeler yaşamanız olasıdır. Özellikle bu hafta sosyal çevrenizde bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Bunu hissettiğiniz anda ortamdan uzaklaşmanızda kesinlikle fayda var. Ödemeleriniz için kredi çekmeyi planlıyorsanız en uygun faizli kredileri olayınkolayı Kredi Asistanı sayesinde listeleyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, bu hafta yeni ev alma veya taşınma konuları sıkça gündeminize gelebilir. Finansal açıdan dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz, bu yüzden harcamalarınızda iyi organize olmanız gerekiyor. Bununla beraber ailesel konular sıkça gündeme gelip ailenize efor harcamanız söz konusu olabilir. Gelirinize göre ideal evin tutarını öğrenip yeni evinizin masraflarını hesaplamak için olayınkolayı Konut Asistanı’nı deneyebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay burçları, bu haftayı kendinize ayırıp gerçekten isteklerinizi gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Tam olarak ne istediğinize karar verip artık harekete geçmenizde fayda var. Ruhsal olarak enerjiniz düşük olacağı için harekete geçmede isteksizlikler olabilir. Bu süreçte açık havada zaman geçirmeniz ve bol bol yürüyüş yapmanız sizlere ve ruhunuza iyi gelecektir.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak burçları, bu hafta sağlığınız hassas. Dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle eklem ağrıları ve diş ağrıları gündeme gelebilir. Bununla beraber finansal açıdan sizleri zorlayacak bir haftada olduğunuzu hatırlatmak isterim. Yeni bir sürecin sancısını yaşadığınızı unutmayın.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta kadersel dönüşümlerle ilgili haberler alabilir ve kadersel yeni başlangıçlara girişim yapabilirsiniz. Yeni eğitim almak veya kişisel gelişiminize yatırım yapmak sizler için mantıklı kararlar olacaktır. Maddi koşullarınızda hareketlilikler olumlu yönde olabilir.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta alacağınız yeni kararlar ve atacağınız adımlarla ilgili ailenizden ve sosyal çevrenizden destekler alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili kadersel dönüşümlerin sinyallerini almaya başlayacağınız bir haftadasınız. Daha kaliteli zaman geçirmek için açık havada zaman geçirmenizi tavsiye ederim.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin