11 – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç  

Bu hafta özellikle geçmişimizi gözden geçirmek isteyebiliriz. Hayatımızla ilgili yeni aksiyonlar almak için ilk adımları atabiliriz. Kariyerle ilgili gelecek yeni fırsatlar hayatınızda köklü değişikliklere sebebiyet verebilir. Sosyal çevrenizde yaşanacak bazı gerginlikler sizleri olumsuz etkileyebilir. Bundan kaynaklı bazı kopuşlar yaşayabilirsiniz. 

 

Boğa ve Yükselen Boğa 

Daha önce yapmayı planlığınız konular için harekete geçebilirsiniz. Hayat planlamasıyla ilgili yeni adımlar atarak kendinizle ilgili köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuz için ekstradan özen göstermenizde fayda var.  
 

 
 

İkizler ve Yükselen İkizler 

Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışırsanız süreci daha hafif atlatırsınız. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Bu hafta özellikle dedikodular kulağınıza gelebilir ve bundan dolayı da baskılanmış ve sinirli bir ruh hali takınabilirsiniz. Kimseye aldırış etmeden hedeflediğiniz yolda ilerlemenizde fayda var.

 
Yengeç ve Yükselen Yengeç 

Bu hafta özellikle finansal konularda hareketlilikler olabilir. Yeni yatırımlar yapmak veya mevcut yatırımlarınızı farklı bir alanda değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz. Bununla beraber ailesel ilişkilerde tıkanıklıklar ve zorlanmalar olabilir. Beklediğiniz desteği göremeyeceğinizden kırılgan bir ruh haline bürünebilirsiniz.  

Gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayan Yengeç Burçlarına olayınkolayı Konut Asistanı’nı öneriyoruz. 

Aslan ve Yükselen Aslan 

Bu hafta ruhen baskılanmış hissetmeniz normal ama geçmişe dönüp baktığınızda kendinizi taktidir edeceğiniz başarılarınızı hatırlayacaksınız. Evet, çok çalıştınız çok çabaladınız ve hak ettiğinizi yaşayacaksınız. Sadece çok yoğun bir haftadan geçeceğiniz için bedensel olarak yorgun hissedebilirsiniz.  

 

Başak ve Yükselen Başak 

Bu hafta özellikle ipin ucunu kaçırmamanızda fayda aksi halde toparlaması zor olabilir. Yeni aktiviteler için harekete geçebilirsiniz. Özellikle dışarda zaman geçirmek sizlere iyi gelecektir. Depresyon belirtileri olacağından süreci kontrollü ilerletmeniz gerekebilir. Fırsatların size değil, sizin fırsatlara gitmeniz gereken bir haftadasınız.  

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi 

Bu hafta geçmişi gözden geçirip geçmişe takılı kalabilirsiniz. Bunun yerine aksiyon alarak aynı hataları yapmamaya özen göstermenizde fayda var. Genel anlamıyla depresif bir ruh halinde olacağınız için harekete geçmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ruhunuzu dinlendirin ve kendinize zaman ayırın. Ancak bu şekilde doğru karar vererek ilerlersiniz. Adım atmanız tüm merdivenleri görmenize gerek yok. Herekete geçerseniz gerisi gelecektir.  

 

Akrep ve Yükselen Akrep 

Akrepler için kadersel dönüşümler başlıyor. Tabii bu süreç kolay olmayacağından biraz kıstırılmış bir enerji altında hissedebilirsiniz. Özellikle bu süreçte kulaklarınızı tıkamanızda fayda var çünkü sizleri eleştirenler ve motivasyonunuzu düşürmek isteyenler olacaktır. Maddi anlamada uzun süredir gelmeyen rahatlamanın yavaş yavaş sizlerin kapsını çalacağını söyleyebiliriz. Bu süreçte sabır ve kontrolü kaybedememeniz önemli.  

Yay ve Yükselen Yay 

Bu hafta kariyerinizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Özellikle yeni iş fırsatlarını araştırmak isteyebilirsiniz. Bu hafta fazlaca etki altında kalacağınızdan yanlış kararlar verebilirsiniz. Sakin bir şekilde tek başına ilerlemenizde fayda var.  

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak 

Uzun süredir baskıcı bir enerji altındaydınız. Çoğunuz için dönüşüm enerjisi başladı. Şanslı dönem bu hafta itibariyle başlıyor. Yeni fırsatlar, yeni kariyer fırsatları gelebilir. Bununla beraber maddi olarak rahatlamak için harekete geçip yeni aksiyonlar alabilirsiniz. 

 

 

Kova ve Yükselen Kova 

Bu hafta kişisel olarak büyümek ve gelişmek isteyebilirsiniz. Yeni gelişim fırsatlarını değerlendirmenizde fayda var. Finansal açıdan çok açılmamanızda ve dengeli harcamalar yapmanızda fayda var. Özellikle kredi çekme ve borçlanama süreceklerinin kontrolü yapılması sizleri bu süreçte rahatlatacaktır.  

Kredi çekmeden önce tüm olası masraflarını hesaplamak isteyen Kova Burçlarına Kredi Asistanı’nı öneriyoruz. 

Balık ve Yükselen Balık 

Bu hafta yeni seyahatler planlamak isteyebilirsiniz. İçsel olarak spritüal alanlara yönelmek sizlere iyi gelecektir. Yeni eğitimler almak ve kişisel gelişiminize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Ek olarak artık sizlere hitap etmeyen olay ve konuları hayatınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz.  

 

Astrolog Şehmus Pala 

Bunları da beğenebilirsin