13 – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Yeni haftaya başlarken burçları ekonomik, sosyal ve duygusal açıdan neler bekliyor? Gelin birlikte inceleyelim!

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta özellikle ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ruh haliniz dalgalı olacağı için etrafınıza kırıcı davranma riskiniz var. Gergin ortamlarda çok zaman geçirmemenizi öneririm. Bununla beraber iş yerinizde veya çevrenizde bazı konularda ortaklık teklifi alabilirsiniz.

 

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta gelirlerinizde hareketlilik olabilir. Mevcut borcunuzu kapatmak için bazı planlar yapabilirsiniz. Kredi çekmek, borç para almak gibi konular bu hafta gündeminizi meşgul edebilir. Kredi çekmeyi planlayan

Boğa burçları, olayınkolayı Kredi Asistanı sayesinde masraflarını kolayca hesaplayabilir.

 

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta kazancınızı arttırmak için yeni yollara başvurabilirsiniz. Özellikle eforunuzu maddi kazanımlara ayıracağınız bir hafta geçireceksiniz. Eskisi kadar değeri olmayan konuları hayatınızdan uzaklaştırmak için harekete geçebilirsiniz.

Birikimlerini en doğru şekilde değerlendirmek isteyen İkizler burçlarına blog yazılarımızı incelemelerini öneriyoruz.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta beklenmedik seyahatler gündeminize gelebilir. Biraz karışık bir hafta olacak sizler için olayların hızına yetişemeyip bazı konuları gözden kaçırabilirsiniz. Özellikle bu hafta daha planlı ve programlı ilerlemenizde fayda var.

 

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta kişisel gelişim için zaman harcayabilirsiniz. Kiminiz spora başlarken kiminiz yeni bir hobi edinmek için harekete geçecek. Ekonomik anlamda yeni kazanç kapısı arayışına girebilirsiniz. Fazla harcamalardan uzak durmanız gereken bir haftada olduğunuzdan dikkatli olmanızda fayda var.

 

 

Başak ve Yükselen Başak: Bu haftayı daha huzurlu geçireceksiniz. Kendinizle ilgili ufak değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yapıcı adımlar atabilirsiniz. Dargın olduğunuz birileri varsa tekrardan iletişime geçmek isteyebilirsiniz.

 

 

 

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta psikolojik olarak düşük hissedebilirsiniz. Enerjinizi arttıracak aktivitelerde bulunmanızda fayda var. Spora veya diyete başlamak için değerlendirebilirsiniz. Olaylara tahammülsüz olacağınızdan gergin ve sinirli bir süreçte olabilirsiniz.

 

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta özellikle enerjiniz biraz düşük olabilir. Tahammülsüz bir ruh halinde olacağınızdan sinirleriniz gerilebilir. Özellikle ikili ilişkilerinizde saldırgan bir tavır takınmamanızı öneririm. Finansal anlamda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 

 

 

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta özellikle eğitim konularını hayatınıza çekebilirsiniz. Yeni bir eğitim alarak yeni başlangıçlara karar verebilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşayacağınızdan karar verme sürecini iyi değerlendirmenizde fayda var. Yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir.

 

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta olaylara karşı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz konusunda net olamayacağınızdan süreci her iki taraflı değerlendirmenizde fayda var. Özellikle yurt dışı konuları gündeme gelerek sizleri yoğun bir sürece çekebilir.

 

 

Kova ve Yükselen Kova: Bu haftayı yeni bir şeyler satın almak için değerlendirebilirsiniz. Kredi çekmek isteyenler bu haftayı kullanabilir. Finansal açından zorlu kararlar alacağınızdan bütçenizi iyi planlamanızda fayda var.

Kredi çekmeyi planlayan Kova burçları, %40’a varan avantajlı olayınkolayı Kredi Hayat Sigortası’nı tercih ederek kredi masraflarını düşürebilirler.

 

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta özellikle yeni kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İş değişikliği, terfi gibi konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizde yaşadığınız bir sorun varsa bu hafta çözüme kavuşturmak için değerlendirebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin