15 – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta finansal konular gündeminizi sıkça meşgul edebilir. Yeni yatırım araçları için harekete geçebilirsiniz. Aynı şekilde bu hafta kariyerinizle ilgili de hareketlilikler söz konusu olabilir. Gelen fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta genel olarak anlam veremediğiniz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Artık bir değişimin geldiğinin farkındasınız ve harekete geçmeniz gerekiyor. Unutmayın ki bu dönemde vereceğiniz kararlar uzun süre hayatınızı meşgul edecek.

 

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta çalışma alanınızda ciddi sorunlarla ve yoğunlukla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluğunuzun artacağı bu günlerde başkalarının işini de sizin yapmanız söz konusu olabilir. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. İstediklerinizi net bir şekilde karşıdakine aktaramayacağımız için yanlış anlaşılmalara mahal verebilirsiniz. Özellikle dikkatli düşünerek istediklerinizi net bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta özellikle kariyeriniz gündemde olacak. Kiminiz büyük değişimler yaşayarak yeni bir kariyer yoluna koyulabilir. Bu süreçte çevrenizin etkisi altında kalmadan kendi kararlarınızı kendinizin alması daha sağlıklı olacaktır.

 

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Bununla beraber kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı zorluklar yaşanabilir. Olabildiğince tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

 

 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta sabrınız sınanabilir. Tahammül seviyenizin azaldığı bu günlerde agresif ve sinirli tavırlar sergileyebilirsiniz. Yaklaşımınız kırıcı olacağı için bazı kopuşlar yaşanabilir.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta uzun süredir planladığınız işleri artık hayata geçirmenin zamanıdır. Sessiz kaldınız ve sabırla beklediniz artık yeniden doğmanın zamanıdır. Olumsuzluklara aldırış etmeyin, bilin ki yaşadığınız krizin arkasından müthiş güçleneceğiniz bir olay geliyor.

Krizi fırsata çevirmekte usta olan Akrep Burçlarına olayınkolayı fırsatlar dünyasını keşfetmelerini öneriyoruz! %40’a varan indirimli Kredi Hayat Sigortası teklifimizi öğrenmek için tıklayın.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta çevrenizden sizlere destekler gelebilir. İleriye dair planlarınız için adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte hedefinizi net belirlemenizde fayda var aksi halde olayları abartma riskiniz var.

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta genel anlamda popülersiniz. Çevrenizden sizlere destek talepleri gelebilir. Bu süreci iyi değerlendirin çünkü içinizde yatan cevheri keşfedebilir ve ilk adımları atabilirsiniz.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta kariyer konularında bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İstediğinizi net bir şekilde ifade etmenizde fayda var çünkü sizleri anlamak istemeyeceklerinden bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta beklemediğiniz güzel haberler gelebilir. Bununla beraber finansal açıdan kazançlı çıkabileceğiniz bir haftadasınız. Yatırımlarınızı iyi değerlendirmenizde fayda var.

olayınkolayı blog içeriklerini inceleyerek konut, kredi ve sigorta işlemleriniz dahil birçok farklı konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin