18 – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta Ay’ın Koç Burcuna geçmesiyle beraber enerjinizin yükseleceği ve motivasyonunuzun yükseleceği günler geçireceksiniz. Özellikle yakın çevrenizden teşvik beklentisinde olacaksınız. Yeni fırsatlar için sosyal çevrenize odaklanmasınız sizler yeni fırsatlar o kanaldan gelebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta özellikle çalışma alanınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ek olarak gelirlerinizi arttırmak adına yeni fırsatları araştırma yoluna koyulabilirsiniz. Sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuzdan, rutin kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta özellikle ilişkilerinizin gündeme geleceğini belirtmek isterim. Henüz çözüme kavuşturmadığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Bunların artık sonuçlanması için harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte agresif bir tavır sergilemeniz sizin zararınıza olacağını unutmamalısınız. Ek olarak sosyal çevrenizde bazı kişilerden destek görmediğinizden kopuşlar yaşayabilirsiniz

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta ailesel konular gündeme gelebilir. Çözmek için gündeme getirdiğiniz konularla ilgili destek göremeyebilirsiniz. Fazlaca duygusal bir haftadan geçtiğiniz için en ufak olayları bile büyüterek içselleştirme riskiniz var. Bu süreçte daha yüzeysel olmanızda fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta ikili ilişkileriniz sık sık gündeme gelebilir. İlişkinizde uzun süredir yolunda gitmeyen konular yavaş yavaş çözüme kavuşacak. İlişkisi olmayan Aslanlar için yeni fırsatlar sosyal çevrelerinden gelebilir. Dürtüsel enerjiniz fazlaca yüksek olacağından ani kararlar verebilirsiniz. Ayrıca hızlı hareketten dolayı kazalara açık bir süreçte olduğunuzu unutmamalısınız.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta özellikle para konularına odaklanacaksınız. Yeni bir kazanç kapısı bulmak için harekete geçebilirsiniz. Özellikle maddi kaynaklarınıza fazlaca kafayı takacağınızdan ani ve hatalı kararlar verme riskiniz mevcut. İyi analiz edip girişim yapmanızda fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta ilişkisi olan teraziler geçmiş konuları gündeme getirmek isteyebilir. Ortada sorun yoksa bile sürekli geçmişteki konuları gündemlerine getirerek huzursuz bir ortama sebebiyet verebilirler. İlişkisi olmayan Teraziler için yeni fırsatlar doğabilir. Bu hafta ek olarak kandırılma dolandırılma konularına dikkatli olmanızda fayda var. Borç alma verme sürecini iyi değerlendirmeniz gerekmektedir.

Kredi çekmeyi planlayan Terazi Burçları Kredi Asistanı’nı kullanarak tüm masraflarını kolayca öğrenebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta Akrep burçları için huzursuz geçebilir. Anlam veremedikleri şekilde içsel bir travma yaşayabilirler. Bunu dışa vuramamalarından kaynaklı hafif depresyon sürecine girebilirler. Kafaya takmadan olayları açıkça gündeme getirip masaya yatırmalarında fayda var. Bu sürecin geçici olduğunu unutmamaları gerekiyor

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta özellikle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak veya yeni bir işe girişim yapmak için ideal bir haftadasınız. Bununla beraber sosyal çevrenizden gelecek desteklere kulak vermenizde fayda var. Yeni fırsatların kapsını sizler için aralayabilirler.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta kariyer açısından şanslısınız. İsteklerinizi kabul ettirmek adına otorite figürü insanlarla konuşmak isteyebilirsiniz. Artık hak ettiğiniz kazancı ve hak ettiğiniz pozisyonu almanızın zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Bununla beraber finansal açından rahata kavuşacağınız bir sürecin başlangıcına girdiğinizi hatırlatmak isterim.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta özellikle dışa vurumu sert bir şekilde yaşayabilirsiniz. Evinizde veya kendinizle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir sömürülen enerjinizi yavaş yavaş toplamaya başladığınız bir haftaya merhaba dediniz. Finansal açından çok açılmamaya özen göstermeniz gerekmektedir.

Ev dekorasyonunu yenilemeyi düşünen Kova Burçlarına blog içeriklerimizi incelemelerini incelemelerini öneriyoruz.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta beklediğiniz maddi kaynaklarda hareketlilikler olabilir. Yeni birikim yapmak için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir hak ettiğinizi düşündüğünüz olaylar için harekete geçebilirsiniz. Sadece bu süreçte hırslarınıza yenik düşmemenizde fayda var.

 

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin