20 – 26 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir çaba verdiğiniz olaylar karşısında olumlu dönüşler alabilirsiniz. Kişisel olarak kararsızlıklar yaşayacağınız için karar vermeden önce iyi düşünmenizde fayda var.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta finansal açıdan daha güçlü adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken aşırıya kaçmamanızı ve daha güvenli adımlar atmanızı öneririm. Ayrıca bu hafta sizleri yoran konular bitiş sürecine geçeceğinden rahatlama süreciniz başlayacak.

Yatırım yapmadan önce nakit ihtiyacını karşılamak isteyen Boğa burçlarına olayınkolayı Kredi Asistanı’nı öneriyoruz.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burcunda yaşanan dolunay sizleri kişisel olarak etkilemiş olabilir. Bazı konular artık sizler için önemsiz bir hale gelebilir. Tamamlanma enerjiniz yükseleceği için yeni arayışlara geçme olasılığınız yüksek.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta melankolik bir havaya bürünebilirsiniz. Motivasyonunuz ve enerjiniz düşük olacağı için genel anlamada bir isteksizlik duygusuyla savaşacaksınız. Bunun geçici bir süreç olduğunu unutmamalısınız hemen silkelenip dışarıya zayıf imaj vermemeniz gerekiyor.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta özellikle kariyer alanınızda bazı aksaklıklar ve ekstra yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bu durum iletişim tarzınıza yansıyacağından kırıcı davranabilirsiniz. Bununla beraber ilişkinizde de hassas bir süreçte olduğunuzu hatırlatmak isterim. Ağzınızdan çıkanı 2 defa düşünmenizde fayda var.

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta sosyalleşeceğiniz bir süreçtesiniz. Özellikle arkadaş çevrenizden sizlere güzel enerji akışı bulunmakta. Arkadaşlarınız sizlere kadersel bir etki yaratacak fırsatlarla gelebilirler.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta finansal konular sıkça gündeminize gelebilir. Paranızda artışlar veya beklemediğiniz oranın gelmesi olasıdır. Ayrıca uzun süredir hayalini kurduğunuz konularda ilerleme sağlayabilirsiniz.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta yakın çevreniz ve sevdikleriniz sizlerden destek talebinde bulunabilirler. Ayrıca uzun süredir sonuçsuz kalan işleriniz için harekete geçebilir veya güzel haberler alabilirsiniz.

 

 

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay Burçları bu hafta hedeflerinize odaklanacağınız bir süreç olacak. Hedeflerinizi çok fazla abartmamanızda fayda var. Daha gerçekçi olup sağlam adımlar atarsanız süreç sizler için kolaylaşacaktır. Finansal açıdan kredi konuları gündeme gelebilir.

Kredi Asistanı’nı kullanarak kredinizin tüm masraflarını hesaplayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta kariyerinizde hedeflediğiniz hareketlilikler olumlu yönde gelişebilir. Yeni aksiyonlar alarak hedeflerinize ulaşmak için harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte inatlaşmamak ve orta yolu bulmak sürecinizi hızlandıracaktır.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta kişisel olarak kendinizi diğer zamanlardan daha farklı hissedebilirsiniz. Artık harekete geçip hayatınızda bazı değişiklikler için kalıcı adımlar atabilirsiniz. Sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuzu hatırlatmak isterim.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta finansal konular gündeminize gelebilir. Gelirlerinizi analiz ederek daha fazla kazanç için kafa yorabilirsiniz. Bu süreçte hedefinize odaklanarak havada kalmadığına özen göstermenizde fayda var.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin