20 – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Yeni hafta tüm burçlara yeni ihtimaller, fırsatlar ve güzellikler getirsin!  

Bu hafta burçları neler bekliyor? Gelin birlikte inceleyelim! 

Koç ve Yükselen Koç 

Sevgili Koç Burçları, bu haftayı özellikle duygusal anlamda hassas geçireceksiniz. Sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı arttırmak adına yeni yollara başvurabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sağlığınız hassas olduğundan çok dikkat etmeniz gerekmekte. 

 

Boğa ve Yükselen Boğa 

Bu hafta özellikle gündeminize sosyal çevreniz gelebilir. Yeni insanlar ile tanışıp sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Sağlık açısından hassas olduğunuz için dikkatli olmanızda ve rutin kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Bu hafta dilinizin ayarı olmayacağında çevrenize kırıcı tavırlar sergileyebilirsiniz.  

 

İkizler ve Yükselen İkizler 

Bu hafta özellikle kariyer açısından yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bununla beraber yurt dışında veya yurt dışıyla bağlantılı yeni fırsatlar gelebilir. Finansal anlamda karar verirken iki defa düşünmenizde fayda var riskli kararlarınızı özellikle bu hafta ertelemenizi öneririm. 

Birikimlerinizi en doğru şekilde değerlendirmek için olayinkolayi.com blog sayfasında yer alan içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç 

Bu hafta özellikle kadın düşmanlarınızda artışlar olabilir. Tartışmanın ve stresin baskın olduğu ortamlarda çok bulunmamanızda fayda var. Bunula beraber finansal anlamda birikim yapma kararı alabilirsiniz. Birikimi olanların kazançları artabilir. Aşk konusunda beklenmedik fırsatlar gelebilir.  

 

Aslan ve Yükselen Aslan 

Aslan Burçları psikolojik olarak bu haftayı zor geçirebilir. Geçmiş korkuları ve yaşadıkları zorluklar tekrar gündemlerine gelebilir. Çok sık kafa karışıklığı yaşayacakları için karar verirken iyice analiz etmelerinde fayda var. Finansal açıdan beklenmedik ödemeler gündemlerine gelebilir. 

İhtiyaç Kredisi kullanmayı planlayan Aslan Burçları, olayınkolayı Kredi Asistanı sayesinde masraflarını kolayca hesaplayabilir. 

Başak ve Yükselen Başak 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Başak Burçları için bu hafta ruh halleri biraz melankolik olabilir. Hafif depresyon belirtisi olacağı için düzenli yaşama özen göstermelerinde fayda var. Özellikle beslenme ve uykularına dikkat etmelerini öneririm. Bu hafta beklenmeyen bir borç veya ödeme çıkabilir.  

 

 

Terazi ve Yükselen Terazi 

Terazi Burçları yeni başlangıçlar yapmak için harika bir haftadasınız. Kendinizi biraz baskılanmış hissedeceğiniz için kapalı yerlerde çok zaman geçirmenizi önermiyorum. Fazla yoğun bir hafta sizleri beklediği için sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin. 

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep 

Akrep Burçları bu hafta olumlu yönde etki almakta. Bekar akrepler yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar evlilik kararı için adım atabilirler. Finansal açından yeni yatırım yapmak için harekete geçebilirsiniz. 

Yatırımlarını ev alarak değerlendirmeyi düşünen Akrep Burçları, olayınkolayı Konut Asistanı sayesinde tüm işlemlerini tek bir yerde tamamlayabilir. 

Yay ve Yükselen Yay 

Bu hafta ailenizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni seyahat planları yapmak için güzel bir hafta. Ruh haliniz dalgalı olacağından çevrenize karşı kırıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Finansal anlamda yeni yatırımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz.  

 


Oğlak ve Yükselen Oğlak
 

Bu hafta çevreniz tarafından baskılanmış hissedebilirsiniz. Duymak istemediğiniz konular karşınıza çıkacağından fazla gerilip sinirlenebilirsiniz. Kendinize odaklanarak arkanıza bakmadan ilerlemenizde fayda var. Özellikle bu hafta kadın figürlerinden zarar gelebileceğinden kendinize dikkat etmenizde fayda var. Finansal açından kredi çekmek, yeni bir şey satın almak veya yeni yatırımlar yapmak için uygun bir haftadasınız. 

Kredi çekmeden önce gelirine göre ideal kredi tutarını öğrenmek isteyen Oğlak Burçları, Kredi Asistanı’ndan destek alabilir. 

Kova ve Yükselen Kova 

Bu hafta kendinize olan güveniniz artıyor. İnisiyatifi ele almak isteyeceksiniz. Kendinize yatırım yapıp yeni eğitimler alabilirsiniz. Tek hedefe odaklanırsanız dağılma riskinden kurtulursunuz. Finansal açıdan birikim yapmak için yeni kararlar verebilirsiniz.  

 

 

Balık ve Yükselen Balık 

Bu hafta özellikle bağışıklığınız hassas olacağından sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Ruhsal olarak kendinizle yüzleşeceğiniz için sizlere haksızlık yapıldığını düşünebilirsiniz. Bu durumun sizlerin enerjisini düşürmesine izin vermeyin ve hemen harekete geçin. Geçmişi geçmişte bırakın. 

Bunları da beğenebilirsin