24 – 30 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç burçları, şubat ortasına kadar hayatınızda almanız gereken kadersel kararlar olabilir. Bu durum özellikle ikili ilişkilerinizde bazı sorunların oluşmasına sebebiyet verebilir. Kariyer açısından tuttuğunuzu koparmak için her zamankinden daha azimli ilerleyebilirsiniz.

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa burçları bu hafta özellikle sağlığınız ve çalışma alanınızda sorunlar oluşabilir. Özellikle sağlık olarak hassas bir süreçten geçiyorsunuz. Çalışma alanında bu hafta bazı zorlanmalar angarya işler canınızı sıkabilir. Fazla stresten uzak durmanızda fayda var. Finansal açıdan büyük yatırım yapmak için uygun bir zaman diliminde değilsiniz.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler burcu bu hafta finansal konular sizleri epeyce meşgul edebilir. Yeni yatırım veya mevcut yatırımınızı değerlendirmek ve gelirlerinizi arttırmak için meşgul olabilirsiniz. Bu süreçte hatalı yatırım yapma riskiniz olacağı için dikkatli olmanızda fayda var. Daha sakin kalıp şubat ayının ilk haftası işlemlerinizi yapabilirsiniz.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç burçları bu hafta ailesel konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz bununla beraber finansal konularda beklediğiniz paraların gelmesinde gecikmeler oluşabilir. Bu hafta özellikle ruhsal olarak stresli olacağınız için bunu dışarıya yansıtmamanızda fayda var. Ailesel konularda biraz daha hassas davranmanızı tavsiye ediyorum.

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan burçları bu hafta özellikle sosyal çevreniz tarafı yoğunlaşabilir sizden beklenen destekler de artışlar olabilir. Özellikle kendinize değil de daha çok sosyal çevrenize harcayacağınız bir hafta geçiriyorsunuz. Bununla beraber sağlığınız çok hassas, rutin kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Çalışma alanı olarak yoğun bir sürece girdiğinizi belirtmek isterim daha kontrollü ilerlemenizde fayda var.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak burçları bu hafta odağınızı özellikle finansal alana yönelteceğinizi belirtmek isterim. Geçmişte tamamlayamadığınız ve sizleri finansal olarak etkileyen durumlar varsa çözüme kavuşacağını söyleyebilirim. Bununla beraber finansal harcamalarınızda yeni bir düzenleme getirebilirsiniz. Daha önce yaşadığınız krizli durumlar son bulabilir özellikle bu haftayı sağlık açısından çok fazla evde geçirmemenizi tavsiye ediyorum, temiz hava ve yürüyüş sizlere iyi gelecektir. Kredi işlemleri işlemleri çözüme kavuşan Başak burçları, %40’a varan indirimli olayınkolayı Kredi Hayat Sigortası için tıklayın.

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi burçları bu hafta özellikle yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal ve zihinsel olarak daha sakin bir hafta geçirmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte ailesel konular gündeminize gelebilir ve aileniz sizlerden destek isteyebilir. Ayrıca kariyer alanında da bazı teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve sizden beklentiler bu süreçte artabilir.

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep burçları bu hafta zihniniz yoğun olduğu için bazı stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz ve stresli durumlarla baş etmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle bu haftayı kendinize ayırıp dinlenmenizde fayda var. Bununla beraber sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızdan sizlere karşı yapılacak bir hamle sizlerin üzülmesine sebebiyet verebilir. Enerjinizin düşük olacağı bu haftada yapabileceğiniz en güzel şey sakin kalmak, müzikler dinlemek ve manevi çalışmalar yapmak olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay burçları bu hafta özellikle insanlara yardım için koşturabilirsiniz. Özellikle sosyal çevreniz gündeminize sıkça gelebilir. Bununla beraber ekonomik olarak bazı zorlanmaların başlangıcı olabilir. Dolayısıyla harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Beklediğiniz bir para varsa gelmesi gecikebilir özellikle bu dönemde kredi borç gibi konuları şubatın ilk haftasına ertelemenizde fayda var. Kredi ödemelerini planlamak isteyen Yay burçları, Kredi Asistanı için tıklayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak burçları Mars gezegeninin bu hafta sizin burcunuza geçmesiyle beraber sizleri biraz agresifleştirebilir ve kavgacı bir yapıya sürükleyebilir. Bu süreçte özellikle dikkatli olmanızda fayda var. Olaylara karşı daha sabırlı ilerleyip karar vermenizde yarar olacağını söyleyebilirim. Özellikle hayatınızı etkileyecek büyük kararlar varsa daha sakin bir ortamda düşünüp karar vermenizi tavsiye ederim.

 

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova burçları kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir haftaya giriş yaptınız. Sosyal statü ve kariyer açısından beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir. Uzun süredir takip ettiğiniz konular akışta olabilir ve şanslı bir ilerleyiş sağlayabilirsiniz. Özellikle kariyer açısından beklenmedik fırsatların bu hafta gelme ihtimali yüksek. Değişim ve dönüşüm enerjisinin yüksek olduğu bu haftayı iyi değerlendirmenizde fayda var.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık burçları özellikle bu hafta geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir zaman dilimi. Bununla beraber geleceğe dair yatırımlar yapmak için finansal açıdan şanslı bir süreçte olduğunuzu söyleyebilirim. Ayrıca kredi çekmek veya gelirlerinizi arttırmak için yapacağınız bir hamle sizleri olumlu yönde etkileyecektir. Ortaklık veya ticaret anlamında da güzel bir süreçte olduğunuzu belirtmek isterim. Kredi çekmeyi düşünen Balık burçları, olayınkolayı  Kredi Asistanı için tıklayın.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin