25 – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç 

Bu hafta özellikle parasal konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Aile ve yakın çevreniz sizlerden maddi anlamda destek isteyebilirler. Bununla beraber yurt dışı konuları gündeminize gelebilir.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa 

Sevgili Boğa Burçları, bu hafta finansal gelirlerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi harcamalarınızı planlı yapmanızda fayda var. Gereksiz harcamalar gündeminize geleceğinden dikkatli olmanız gerekiyor. Kariyer açısından güzel haberler alarak gelişim göstereceğiniz konular çıkabilir.

 

İkizler ve Yükselen İkizler 

Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde agresyon oluşabilir. Genel anlamıyla gergin bir ruh halinde olacağınız için diliniz sivrileşebilir. Ortak paydada buluşmanızda fayda var. Sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuz için rahatsızlıklarınız olursa dikkatli olmalısınız.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç 

Maddi açıdan destek göreceğiniz bir haftadasınız. Uzun süredir alamadığınız paralar ile ilgili gelişme olabilir. Bunula beraber beklemediğiniz paralar gelebilir. Sağlık açısından hassas bir süreçte olacağınız için dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde uzun süredir çözüme kavuşturamadığınız konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz.

 

Aslan ve Yükselen Aslan 

Finansal açıdan dalgalı bir hafta sizleri bekliyor. Beklemediğiniz harcamalar gündeminize gelerek biraz canınızın sıkılmasına sebebiyet verebilir. Bununla beraber ailenize daha fazla efor sarf edeceğiniz bir haftada olduğunuzu söylemek isterim.

İhtiyaçları için kredi çekmeyi planlayan Aslan Burçları en uygun krediyi öğrenmek için Kredi Asistanı’nı kullanabilir.

Başak ve Yükselen Başak 

Kişisel olarak huzursuz bir hafta sizleri bekliyor. Anlam veremediğiniz şekilde enerjiniz sömürülebilir. Bu duruma müsaade etmemenizde fayda var. Enerjisi düşük ortamlardan uzaklaşarak aksiyon alabilirsiniz.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi 

Bu hafta ortaklıklar gündeme gelebilir. Yürüttüğünüz işlerde aksamaların yaşanması ve hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır. Ortak olmayanlar sosyal çevrelerinden bekledikleri desteği alamayabilirler. Yeni eğitim alma ve kısa seyahatler yapmak için harekete geçebilirsiniz.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep 

Bu hafta özellikle harcamalarınızı iyi organize etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Ani bir kararla bir şeyler satın alama eğiliminde olacaksınız. Sağlık açısından hassas bir süreçtesiniz. Bağışıklığınız düşeceği için çeşitli rahatsızlıklarla karşılaşmanız olasıdır.

 

Yay ve Yükselen Yay 

Bu hafta özellikle düşmanlarınız harekete geçebilir. Daha önce kapandığını sandığınız konular tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Ek olarak ayak kaydırma oyunlarına muhatap kalacağınız için çevrenize dikkat etmenizde fayda var. Ailenizle ilgili bu hafta can sıkıcı olaylar oluşabilir.

 


Oğlak ve Yükselen Oğlak
 

Finansal açıdan iyi organize olmanız gereken bir haftadasınız. Beklenmeyen harcamalar ve ödemeler gündeminize gelebilir. Bu hafta enerjiniz yüksek olacağı için bitiremediğiniz projeleriniz ve işleriniz varsa bitirmek için ideal bir zaman dilimindesiniz.

 

 

Kova ve Yükselen Kova 

Sevgili Kova Burçları, bu hafta olaylar çok istediğiniz gibi gitmeyebilir. Özellikle beklediğiniz konularda gecikme ve aksamaya şahit olabilirsiniz. Bu durumlar psikolojinizi biraz etkileyecektir. Bu sürecin geçici olduğunu ve sabırla beklemenizi tavsiye ederiz.

 

 

Balık ve Yükselen Balık 

Sevgili Balık Burçları, bu hafta özellikle aşk konularınızda hareketlenmeler var. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlamak için kolları sıvayabilir. İlişkisi olanlar yeni heyecan katmak için harekete geçecek. Sürprizlerin düşünüldüğü ve romantizmin tavan yaptığı bir hafta sizleri ekliyor.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin