27 Eylül – 3 Ekim Burç Yorumları ve Merkür Retrosu Etkileri

Herkese Merhaba!

Hepimizin yakından tanıdığı gezegen Merkür bugün durağan pozisyonunda ve yarın itibariyle Retro hareketine başlayacak olup, 19 Ekim’e kadar sürecek.

Bildiğimiz gibi bu süreçte yeni bir proje, yeni sözleşme yapmak başarısızlıkla sonuçlanma ihtimalini arttıracaktır. Terazi burcunda olması ikili ilişkilerimizde tansiyonu yükseltecek ve tahammül seviyemizi minimum seviyeye indirecek.

Net etkisini anlamanız için 2015 yılına gidin ve Eylül ayında yaşadığınız konuları hatırlayın. Gökyüzü birbirine benzediği için tanıdık konuları gündemimize getirecektir.

Bu süreçte ya dinlenmeye çekilin veya yarım kalan işleriniz varsa tamamlamaya çalışın.

Yeni iş teklifleri, iş değişikliği, nikah, sözleşme konularını ertelemenizde fayda var.

Beyaz eşyalar ve elektronik cihazlarda sorunlar oluşabilir.

Kollektif olarak ülke ilişkileri gündeme gelebilir. Toprak bütünlükleri ve yeni anlaşmalar yapılabilir.

Bankacılık sorunları tekrardan gündeme gelebilir. Mail adresleri ve şifreler ile ilgili sorunlar oluşabilir.

Atacağınız önemli mailleri ve yazışmaları 2 kere gözden geçirmenizi öneririm

Not: Eski dönemlerden beri Merkür retrosu dönemlerinde insanlar her zaman inzivaya çekilmiştir. Özellikle bu zamanlarda savaş girilmez, seferlere çıkılmaz, daha çok dinlenme ve yarım bırakılan işlerin tamamlanma süreci olarak geçirilirdi.

MERKÜR RETROSU BURÇLARA ETKİSİ

Koç ve Yükselen Koç

Merkür Retro sürecinde iletişiminize özen göstermenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı zor durumda kalabilirsiniz. Aynı şekilde zihniniz dalgın olacağından yanlış kararlar verebilirsiniz.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Merkür Retro sürecinde finansal konular tetiklenebilir. Yeni yatırım yapmadan önce iyi düşünmenizde fayda var. Düşüncesizce yapacağınız maddi yatırımlar sizleri zarara uğratabilir.

 

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Merkür gezegeni ikizler burcunu yönettiği için zorlanmaları kaçınılmaz olacak. Özellikle ruh halinizi etkileyeceğinden kontrolünüz elinizden kaçabilir. Atacağınız her adımı 2 defa düşünmenizde fayda var.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Merkür Retro sürecinde zihniniz bulanık olabilir. Yaşadığınız olaylar karşısında kendinizi savunmasız hissedeceğinizden karar vermekte zorlanıp, ikilemler yaşayabilirsiniz.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

İkili ilişkilerde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Tahammül seviyeniz azalacağından yakıp yıkmaya meyilli bir süreçtesiniz. Sabırlı olmanız bu süreci daha hafif atlatmanıza yardımcı olacaktır.

 

 

Başak ve Yükselen Başak

Merkür Retro süreci sizleri kariyerinizle alakalı alanlarda zorlayabilir. İşinizle ilgili yeni bir sürece girmeye uygun değilsiniz. Atacağınız mail ve yapacağınız önemli yazışmaları iki defa gözden geçirmenizde fayda var.

 

 

Terazi ve Yükselen Terazi

Merkür Retrosu Terazi burcunda olacağından etkileri net görünecektir. Özellikle iletişiminizde sorunlar oluşabilir. Elinizi attığınız her konuda aksaklıklar yaşayacağınızdan üzülebilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız en iyi şey dinlenmek ve analiz etmek olsun.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Merkür Retro döneminde maddi harcamalara dikkat. Bu süreçte özellikle geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. Tamamlanmayan konuları bitirmek için harekete geçebilirsiniz.

 

 

Yay ve Yükselen Yay

Merkür Retrosu Yay burçlarını ilişkide zorlayacağa benziyor. İnatlaşmanın sırası değil. Yapıcı olursanız karşı çıkarsınız. Ağzınızdan çıkan her kelime yanlış anlaşılacağından kelimelerinizi seçerek iletişim kurmanızı öneririm.

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Merkür Retrosu Oğlak burçlarını zorlayabilir. Çoğu konuda aksaklık ve sorun yaşayabilirsiniz. Bu süreç canınızı sıkacağından iletişiminize yansıyabilir. Fevri hareket etmeden mantıklı ilerlemenizde fayda var.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Merkür retro sürecinde ilişkinizle ilgili yeni karar vermeyin. Özellikle zihin karışıklığı yaşayacağınızdan kararlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

 

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Merkür Retro sürecinde özellikle ailesel konularda stres yaşayabilirsiniz. Söylediklerinizin yerine gelmemesi ve uygulanmaması sizleri rahatsız edebilir. Genel anlamda aksaklıklar yaşayacağınız için olaylara karşı daha bilinçli davranmanızda fayda var.

Bunları da beğenebilirsin