29 Kasım – 5 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta yakın çevreniz ile ilişkileriniz gündeminize gelebilir. Bununla beraber yeni eğitimler almak için harekete geçebilirsiniz. Özellikle bu hafta seyahate çıkacaksanız dikkatli olmalısınız. Kazalara ve sakarlıklara açık bir haftadasınız.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta sağlık ile ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Rutin kontrollerinizi yapmanızda fayda var. Bununla beraber çalışma alanınızda kontrolünüz dışında gelişen konular canınızı sıkabilir. Finansal olarak kredi işlemleri ve bankacılık işlemleri gündemde olacak.

Kredi çekmeyi planlayan Boğa burçlarına olayınkolayı Asistanı’nı denemelerini tavsiye ediyoruz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hem ilişkinizde hem de kariyerinizle alakalı olabilir. Özellikle bu hafta anlaşma yapacaksınız dikkatli olmanız gerekiyor. Tek başınıza karar vermemeniz ve yakınlarınıza danışmanızda fayda var.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta sağlığınız hassaslaşabilir bu yüzden bağışıklığınızı güçlendirici gıdalar tüketmenizde fayda var. Fazla üşengeç bir hafta geçireceğiniz için, hareket etmekte zorlanabilirsiniz bundan kaynaklı fırsatları kaçırmanız olasıdır.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta aşk ve ilişki konularınız gündeme gelebilir. İletişim yönetiminizde biraz daha hassas olmasınız. Uygulayacağınız kararları iki defa gözden geçirmelisiniz. Pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Daha sakin kalıp mantığı ön plana çıkarmanızda fayda var.

 

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta aile konuları gündemde olacak. Tartışmacı bir tavrınız olacağı için ailenize karşı iletişimde kırıcı davranabilirsiniz. Ailenizin yeteri kadar destek vermediğini düşünebilirsiniz. Daha yapıcı olup kendinizi net ifade ederseniz daha yararlı olacaktır.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Yakınlarınızla yaşadığınız zorluklar bu hafta çözüme kavuşabilir. Ama sizler de artık kendinizi çok suistimal ettiğinizin farkındasınız. Artık kendinize odaklanıp kendiniz için efor harcamanız gerekiyor. Ancak bu şekilde olumsuzlukların üstesinde gelebilirsiniz.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta maddi anlamda zorlu geçebilir. Beklenmeyen ödemeler ve beklenmeyen harcamalar gündeme gelebilir. Bu hafta yapacağınız harcamalardan korkmamalısınız çünkü sizlere kazanç olarak geri dönecektir.

 

 

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta sosyal çevrenize efor harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından yönlendirilerek yeni adımlar atabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir haftadasınız. Atacağınız adımlarda hedefinizi belirlemeniz çok önemli çünkü dağılma riskiniz var.

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Çalışma alanınızda kontrolünüz dışında konular gelişebilir. Bu durum sizleri biraz gerebilir. Kontrolü elden bırakmayın ve sebebini iyi araştırın. İçinize atarsanız sonuca gidemedin çözümsüz kalırsınız.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta sosyal çevrenizden destekler gelebilir. Eski arkadaşlıklar veya eski konular tekrar gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı yönetmek için çevrenizden fikirler alabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni planlar yapmak için güzel bir haftadasınız.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta özellikle iş yerinizde ve kariyerinizde kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bu durum sabrınızı fazla sınayacağından ruhsal olarak iyi hissetmeyebilirsiniz. Her şeyi açıkça konuşmanın sizlere iyi geleceğini unutmamalısınız. Çözümü sizlerin üretmesi gerekiyor. Kimse sizler için harekete geçemeyecek.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin