31 Ocak – 6 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç burçları, bu hafta özellikle geleceğe yönelik planlarınızı organize etmek için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir bekleyen işlerinizi tamamlamak için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Kariyerinizle alakalı yeni opsiyonlar ve yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu hafta finansal açıdan biraz güvensiz bir ruh halinde olacağınız için hatalı ve yanlış yatırımlar yapma riski ile karşı karşıya olduğunuzu hatırlatmak isterim.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa burçları, bu hafta özellikle geleceğinizle ilgili yeni adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. Mevcut durumda yaşadığınız olaylar sizleri uzun süredir kısıtladığı için bu durumdan kurtulmak için başlangıç yapabilirsiniz. Sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuzu hatırlatmak isterim. Özellikle kendi önceliklerinizi belirlemenizde ve kendinize zaman ayırmanızda bu hafta fayda var.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler burçları, bu hafta kendinizi kısıtlanmış bir enerjinin içinde hissedebilirsiniz. Olaylar istediğiniz gibi gitmeyebilir. Dolayısıyla hareket etmeden önce iyi organize olmanızda fayda var. Özellikle bu hafta sosyal çevreniz tarafından sürprizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal açıdan çok fazla harcama yapmamanızı tavsiye ediyorum.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç burçları, bu hafta özellikle finansal konular gündeminizi çok meşgul edecek. Yeni bir yatırım aracı arayışına girebilirsiniz. Bununla beraber yeni bir kredi çekmek için harekete geçebilirsiniz. Özellikle finansal açıdan alacağınız kararlar bu hafta çok önemli. Yakın zamandaki borçlanmalara özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Kredinizi en doğru şekilde planlamak için olayınkolayı Kredi Asistanı’nı kullanabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan burçları, uzun süredir baskıcı bir enerji altındasınız. Bu durumun sizleri yorduğunun farkındayım. Özellikle ikili ilişkilerinizde artık bir karar verme sürecinde olduğunuzu hatırlatmak isterim. Her iki tarafı da yıpratan bu süreçte net ve anlaşılabilir olmanız çok önemli. Bununla beraber kariyerinizle ilgili beklemediğiniz yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

 

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak burçları, bu hafta yine yoğun bir tempo sizleri beklemekte. Özellikle iş yerinizde ve çalışmalarınızda bazı angarya işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız sizleri bu alanlarda zorlayabilir, bundan kaynaklı sağlığınızı iyi korumanız gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim. Aşk hayatınızda bazı hareketlilikler oluşabilir.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi burçları bu haftanın sizler için daha sakin geçeceğini söyleyebilirim. Özellikle ailesel konulara odaklanacağınız ve ailenizle beraber alacağınız kararların hayatınızda kadersel bir döngüye sebebiyet vereceğini söylemek isterim. Yeni bir ev almak taşınmak veya ev değiştirmek gibi konular gündeminize gelebilir.

Yeni evinize taşınmadan önce Konut Asistanı’nı kullanarak masraflarınızı hesaplayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep burçları, bu hafta kendinizi biraz gergin bir enerji altında hissedebilirsiniz. Daha sakin ortamlarda zaman geçirmenizi tavsiye ederim ve özellikle bu haftayı evinizde sakin bir şekilde geçirmenizi ve evinize zaman ayırmanız sizlere iyi gelecektir. Çevrenizden gelebilecek gergin enerjilere karşı spiritüel çalışmalar yapmanızı öneririm. Finansal açıdan dalgalı bir sürecin sizleri beklediğini hatırlatmak isterim. Dolayısıyla yatırım yaparken risk analizi yapmayı unutmamanız gerekmektedir.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay burçları, bu hafta özellikle yakın çevreniz, kuzenleriniz veya kısa seyahatlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Eğer bir ticarete atılmak istiyorsanız 5 Şubat tarihinden sonrasını değerlendirebilirsiniz. Ek olarak kısa seyahatlerde kazalara dikkat. Enerjinizin yüksek olacağı bu haftada ani kararlardan ve ani hareketlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Daha planlı ve organize şekilde ilerlemeniz gerekmektedir

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak burçları, Mars gezegeninin sizin burcunuza girmesi ile sinirlerinizin biraz gerildiğinin farkındayım. Ani patlamalar, ani gelişen olaylar yaşamanız olasıdır. Bu süreçte daha sakin kalıp gergin ortamlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Finansal açıdan çok hızlı hareket etmemeniz önemli. Daha sakin kalıp oksijeni bol ortamlarda zaman geçirmek sizlere iyi gelecektir.

 

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova burçları, bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ayla beraber yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Uzun süredir stabil giden hayatınızda değişikliklerle karşılaşabilirsiniz veya değişiklik için harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte fazlaca inisiyatif almaktan dolayı bazı zorlanmalar yaşamanız olasıdır. Her şeye evet demeden önce iki defa düşünmenizde fayda var.

 

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık burçları, bu hafta özellikle sosyal çevrenizden güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güzel planlar yapabilirsiniz, kalabalıklarla beraber zaman geçirip dernekler politik ortamlar gibi yerler sizlere iyi gelecektir. Enerjinizi dengelemek için özellikle bu hafta fazlaca sosyalleşmenizde fayda var. Finansal akışınızda şanslı bir süreçte olduğunuzu tekrardan hatırlatmak isterim.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin