6-12 Eylül Haftalık Burç Yorumları 

Sonbaharın başlangıcında burçları neler bekliyor? Ekonomik açıdan gelişmeler var mı? Burçlar harcamalarını nasıl planlamalı? Aile ve aşk hayatı nasıl şekillenecek? İkili ilişkilerinde dikkat etmeleri gereken konular neler? Tümünün yanıtı bu yazımızda! 

Koç ve Yükselen Koç: 

Bu hafta Koç Burçları için özellikle çalışma ortamları gündemlerine gelebilir. Normal süreçten daha yoğun bir hafta geçireceklerinden fazla stresli olabilirler. Bununla beraber sağlık açısından hassas bir süreçten geçtiklerini belirtmek isterim. Finansal açıdan şanslı bir haftada olduklarından yatırımlarından kazançlı çıkmaları olasıdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmelerinde fayda var. 

Birikimlerini en doğru şekilde değerlendirmek isteyen Koç burçlarına blog yazılarımızı incelemelerini öneriyoruz. 

Boğa ve Yükselen Boğa: 

Bu hafta özellikle ikili ilişkiler konusunda çözüm arayışında olabilirler. Bekâr olan Boğa Burçları ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Bu hafta özellikle yatırım açısından şanslı oldukları için beklemedikleri kazançlar kapılarını çalabilir.
 

 

İkizler ve Yükselen İkizler: 

Bu hafta özellikle aile konularına efor harcayabilirler. Aile içerisinde yaşanan sorunlara liderlik etmek için kolları sıvayabilirler. Bu hafta özellikle gayrimenkul yatırımları için harekete geçmeleri uygundur. 

Ev almayı düşünen İkizler burçları, olayınkolayı Konut Asistanı sayesinde masraflarını kolayca hesaplayabilir.
 

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 

Bu hafta özellikle sosyal çevrelerinde bazı krizler deneyimleyebilirler. Bundan kaynaklı dillerin çatallanması söz konusu olabilir. Stresli ortamlardan uzak durmalarında fayda var. Sağlık açısından hassas bir haftadan geçtikleri için beslenmelerine özen göstermelerinde fayda var. 

 

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Bu hafta özellikle finansal konular gündemlerine gelebilir. Yeni yatırım yapmak için harekete geçebilirler. Birden fazla fırsatla karşılaşma durumuna karşın hızlı hareket etmeden karar vermelerinde fayda var.  

 

 

Başak ve Yükselen Başak: 

Bu hafta kişisel gelişim açısından bazı kararlar almaları gerekebilir. Yeni bir eğitim almak için harekete geçebilirler. İlk adımda çabalarının karşılığını alamayacakları için sabırlı davranmalarında fayda var. Özellikle sindirim sistemi sorunlarına dikkat etmelerinde fayda var. 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

 

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Bu hafta kontrolü elden bırakmamalarında fayda var. Önlerine gelecek bazı ani konular şok etkisi yaratabilir. Bu hafta özellikle kandırılma ve aldatılma konularına dikkat etmeleri gerekiyor. Finansal açıdan kontrolsüz davranacaklarından harcamalarına dikkat etmelerinde fayda var.  

 

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Bu hafta özellikle sosyal çevrelerine efor harcayacakları günler geçirecekler. Gizli olaylar gün yüzüne çıkacağından bazı arkadaşlıklarında kopuşlar yaşanabilir. Duygusal anlamda fazla melankolik bir hafta geçireceklerinden, dışarıda bol bol zaman geçirmelerinde fayda var. 

 

 

Yay ve Yükselen Yay:  

Bu hafta kariyer konuları gündemlerine gelebilir. İş değişikliği veya şirket içerisinde değişiklik yapmak için kararlar alabilirler. Yay burçları bu hafta ilişkileri için artık kalıcı kararlar vermek isteyebilirler. Finansal açıdan hassas bir süreçte olacaklarından harcamalarında dikkatli olmaları gerekebilir. 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Oğlak Burçları bu hafta özellikle yeni seyahat planları yapabilirler. Sosyal çevrenin de desteklerini alarak yeni bir iş kapısını aralayabilirler. Bağışıklıkları bu hafta düşük olacağından beslenmelerine ve sağlıklarına dikkat etmelerinde fayda var.  

 

Kova ve Yükselen Kova: 

Bu hafta özellikle kredi çekmek ve yeni yatırım yapmak için harekete geçebilirler. Finansal açından artık uzun süredir üzerinde düşündükleri kararları verebilirler. Bu yatırım esnasında ailelerinden ve yakın çevrelerinden destek görmeleri olasıdır.  

Kredi çekmeyi planlayan Kova burçları, olayınkolayı Kredi Asistanı sayesinde masraflarını kolayca hesaplayabilir.
 

Balık ve Yükselen Balık: 

Bu hafta ilişkilerinde sorun olanlar çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirler. Bekâr olan Balıklar yeni adaylarla tanışarak ilk adımı atabilirler. Aniden verilecek evlilik kararları olabilir. Finansal açıdan planlı davranmaları gereken bir haftadalar. Fazla harcamalara dikkat etmelerinde fayda var.

Bunları da beğenebilirsin