8 – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta özellikle kariyerinizde yeni gelişim fırsatları yakalayabilirsiniz. İş arayışındaysanız güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda beklenmeyen harcamalar çıkabilir bu yüzden iyi organize olmanızda fayda var.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Bekâr olanlar evlilik kararı alabilir. Evli olanlar aşklarını tazelemek için yeni adımlar atabilirler. Heyecanlı ve enerjik olacağınız için hızlı kararlar alabilirsiniz. Öncesinde iyi düşünmenizde fayda var. Bu hafta aşk yönünden şanslı bir süreçtesiniz.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta İkizler Burçları için biraz gergin geçebilir. Özellikle iş ve kariyer alanında kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Sizden beklenen işlerin boyutu artabilir ve sorumluluklarınız çoğalabilir.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta özellikle maddi kaynaklarınızı iyi yönetmeniz gerekebilir. Beklenmeyen harcamalar, krediler ve borç gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Özellikle çocuğu olan Yengeçler yeni harcamalar için harekete geçebilir.

Kredi masraflarını kolayca hesaplamak isteyen Yengeçlere olayınkolayı Kredi Asistanı’nı öneriyoruz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta aile konuları gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgili sorumluklarınız artacağı için kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Hafta boyunca sessiz ortamlarda zaman geçirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta gayrimenkul alımları için harekete geçebilirsiniz.

Ev almayı planlayan Aslan burçları, harekete geçmeden önce önce olayınkolayı Konut Asistanı’nı kullanarak masraflarını öğrenebilir!

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta sosyal çevreniz hareketlenebilir. Sizlere akıl vermek isteyen çokça insanı çevrenizde bulabilirsiniz. Yakın akrabalar ile bazı problemler gündeme geleceği için can sıkıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni yatırım araçları için harekete geçebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak adına yeni adımlar atabilirsiniz.

Birikimleriyle ev almayı planlayan Terazi burçları, olayınkolayı Konut Asistanı ile ihtiyacı olan tüm hesaplamaları yapabilir!

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta kendinize daha fazla zaman ayırıp geleceğinizle ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Uzun süredir inzivada olan Akrepler için yeni döngü başlıyor. Küllerinizden doğmanın zamanıdır.

 

 

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta kişisel olarak duygusal hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki hiçbir olayın sizi tatmin etmediğini ve her şeyin nafile olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Yoruldunuz ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Bu süreçte kritik kararlar almamanızda fayda var. Meditasyon gibi aktiviteler yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta sosyal çevrenizden olumlu gelişmeler yakalayacağınız bir süreçtesiniz. Özellikle arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler maddi açıdan sizlere kazanç getirebilir. Sağlık açısından hassas bir süreçtesiniz. Kontrollerinizi ihmal etmemenizde fayda var.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta kariyer evinizde hareketlilikler var. Uzun süredir beklediğiniz terfi, zam haberi gelebilir. Kiminiz yeni bir iş kurarken kiminiz terfi alarak mutlu olacak. Artık hak ettiğiniz konuların meyvesini alacağınız bir sürece giriş yaptınız.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta ruhsal ve dini konulara ağırlık verebilirsiniz. Sizlere iyi geleceğini düşündüğünüz her çalışmayı yapabilirsiniz. Ek olarak yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Eğitim almak isteyenler için güzel fırsatları değerlendirmenizde fayda var.

 

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin