Ailesine Huzurlu Bir Gelecek Hediye Etmek İsteyenler İçin Kredi Hayat Sigortası!

Ailemizin ve sevdiklerimizin geleceği hakkında zaman zaman kaygı duyabiliyoruz. Onların huzurlu bir geleceğe sahip olması için elimizden geleni yapıyoruz elbette ama planlarımız arasında olmayan durumlar ortaya çıkabiliyor.

Sen de ailenin geleceğini güvence altına almanın önemini sık sık düşünenlerdensen ama nereden başlaman gerektiğini bilmiyorsan doğru yerdesin! Kredi borcunu günü gününe aksatmadan ödüyor olsan bile gelecekteki borç yükümlülüğünü güvence altına alman çok önemli. Kredi Hayat Sigortası, zorunlu olmayan ama bu güvenceyi sağlayabilmen için gerekli olan bir sigorta türü. Kredini çektiğin sırada bankalar tarafından oluşturulan sigorta poliçesini detaylı olarak incelemeni tavsiye ediyoruz. Poliçende yer alan detaylar içine sinmediyse 30 gün içerisinde cayma hakkın olduğunu unutma! Cayma hakkını kullanarak Kredi Hayat Sigorta’nı olayinkolayi.com üzerinden %40’a varan fiyat avantajıyla satın alabilirsin!

Bu yazı ilginizi çekebilir

Avantajlı teklifimiz için tıkla.

Kredi Hayat Sigortası sayesinde vefat veya seçimli olarak maluliyet durumları yaşandığında borç yükümlülüğü sigorta şirketine geçer. Bu da demek olur ki eğer olumsuz bir durum yaşanırsa aileni borç altında bırakmamış olursun.

olayinkolayi.com’da konut, kredi ve sigorta olaylarının kolayı var!

Bunları da beğenebilirsin