Beş Adımda Kredi Hayat Sigortası Nasıl Alınır?

Kredi başvurusunda bulunan ve nakit ihtiyacını karşılayan kişilere bankalar tarafından önerilen Kredi Hayat Sigortası sayesinde yaşam kaybı durumunda aileniz ya da sevdiklerinizin borç yükü altında kalmasını engelleyebilirsiniz. 

Kredi çeken ve borcun ödemeleri tamamlanmadan hayatını kaybeden kişilerin Kredi Hayat Sigortası varsa kalan borç sigorta şirketi tarafından ödenmektedir. Diğer yandan Kredi Hayat Sigortası’nı bankadan almak zorunlu değildir. Kendi Kredi Hayat Sigorta’nızı seçmek için 5 adımdan oluşan başvuru sürecimizi kullanabilirsiniz. Peki, 5 adımda Kredi Hayat Sigortası nasıl alınır?

Bu yazı ilginizi çekebilir
  1. Kredi Hayat Sigortası hesaplama aracına senden istenen kredi tutarı, vade, doğum tarihi, kredi faiz oranı, kredi tipi ve telefon numarası bilgilerini girdikten sonra hesapla butonuna tıkla.
  2. Ön teklifi gördükten sonra paylaş butonuna tıkla. 
  3. Karşına gelen formda yer alan kimlik bilgileri, meslek ve sağlık bilgileri alanlarını doldur. 
  4. Ödeme yöntemini seçtikten sonra banka bilgilerini gir.
  5. Ödeme bilgilerini girdikten sonra Kredi Hayat Sigortası’nı satın almış oluyorsun.

Hangi bankadan ne türde bir kredi alırsan al, Kredi Hayat Sigorta’nı olayinkolayi.com’dan 5 adımda online olarak satın alabilirsin. Bunun için tekrar bankaya gitmene ya da form doldurmana gerek kalmaz. Üstelik Kredi Hayat Sigorta’nı satın aldıktan sonra 2 ay içinde koşulsuz bir şekilde iptal edebilirsin.

Bunları da beğenebilirsin