Erkekler ve Kadınlar için Burçlara Göre Hediye Seçimi

Mükemmel hediyeyi bulmak zor bir iştir, hediye alacağınız kişiyi iyi tanımanız ve gözlemlemeniz gerekir. Neyse ki yıldızlar, sevdikleriniz için en iyi hediyeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Burçlara göre alışveriş yapmak, neleri sevdiklerine ve istediklerine dair ipuçları verebilir. Hem erkek, hem de kadınlar için burçlara göre hediye seçimi yaparak sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeleri çok daha kısa sürede bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koçlar rekabetçi özellikleriyle ön plana çıkarlar ve en iyi arkadaşları ya da aileleriyle rahat bir ortamda bulunmayı severler. Her türlü oyunda şüphesiz rekabetten kaçınmayacak olan Koçlar, sevdikleriyle her ortamda eğlenmeyi çok iyi bilir. Çoğu Koç burcu teknoloji ile iç içedir ve lüks ürünlerden de hoşlanmaktadır. Bu nedenle Koç erkekleri için bilgisayar oyunları, parfüm ve akıllı saat en ideal hediyeler arasındadır. Koç burcu kadınları için ise en ideal hediyeler arasında pamuk gömlekler, ipek şallar ve kutu oyunları yer almaktadır.

Boğa Burcu

Boğa burçları güzel şeylere keskin bir gözle bakarlar ve hediyenin ne kadar büyük veya ne kadar pahalı çok, düşünce ve kalitesine önem verirler. Onlara sonsuza kadar kullanabilecekleri düşünceli hediyeler verin. Boğa kadınları için en sevdikleri yazarın kitap seti, kokulu mum, polaroid fotoğraf makinesi veya yemek workshop’u için bilet satın alabilirsiniz. Boğa erkekleri de incelikli hediyelerden çok hoşlanır. Bu nedenle en sevilen müzik grubunun plağı, şık bir aksesuar ya da el yapımı hediyeler onu mutlu edecektir.

İkizler Burcu

İkizler hava burçlarıdır, yani bir ortamı nasıl komuta edeceklerini bilirler. Zeki, bir yandan da tuhaf ve çekicidirler. İkizler için hediye seçmek çok zor olabilir! Ancak bu sosyal kelebeği memnun etmek için seyahatlerinde kullanabileceği şık bir bavul, deri sırt çantası, kablosuz şarj istasyonu ya da en sevilen mağazanın hediye kartını tercih edebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Bir yengeç için huzurlu ve yuvadaymış gibi hissetmekten daha önemli bir şey yoktur. Yengeç burçları ev gibi hissettiren veya aşırı duygusal olan her şeyi severler. Sanatsal yönleri nedeniyle kendisiyle zaman geçirmekten hoşlanan Yengeç burcu için tütsü seti, tarot kartları, gecelik takımı, romantik bir tablo, kulaklık ya da şarap kadehi gibi işlevsel hediyeler seçebilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan burcu, hediye almanın en zor olduğu burçlardan biri olabilir. İlgi alanları, hobileri, arkadaşlıkları ve sevdikleri konusunda tutkuludurlar. İnsanlarla vakit geçirmeye bayılırlar ve bu nedenle akşam yemeği partilerine ev sahipliği yapmayı ve etkinlik planlamayı severler. Aslan burcu kadın ve erkekleri için karaoke mikrofonu, seramik yapım seti, altın aksesuar, kol saati, saç bakım seti ya da kişiye özel viski karaf seti satın alabilirsiniz.

Başak Burcu

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Bir Başak’ı tanıyacak kadar şanslıysanız, oldukça pratik, düzenli ve iç gözleme çok açık olduklarını bilirsiniz. Bu, günlük, planlayıcı ve güzel defterler gibi hayatlarını düzenlemelerine yardımcı olacak şeyleri hediye olarak vermek her zaman iyi bir fikirdir. Aynı zamanda kendilerine bakmayı sevdikleri için yoga matı, su matarası ya da spor salonu üyeliği de iyi hediyelerdendir.

Terazi Burcu

Terazi burcu insanları muhtemelen alışveriş yapması en kolay burçtur çünkü moda olan her şeyi severler. Teraziler muhtemelen en şık burçlar arasındadır.  Bu yüzden onlara güzel bir şey almanız mutluluğu da beraberinde getirecektir. Terazi burçlarına titreşimli masaj aleti, cilt bakım seti, pirinç şaraplık, spor ayakkabı ya da hafta sonu kültür turu hediye edebilirsiniz.

Akrep Burcu

Akrepler, kendilerini tutkularına kaptırmaktan zevk alma eğilimindedir. Bu nedenle ilgi alanlarını daha fazla keşfetmeye yardımcı olan her şey iyi bir hediyedir. Bununla birlikte, yeni deneyimlere de açık oldukları için onlara beklenmedik bir şey hediye etmek her zaman doğrudur. Akrepler için bir çift paten, şişme mont, pikap, güneş gözlüğü, burç kolye veya deri telefon kılıfı muhteşem hediye seçenekleri arasındadır.

Yay Burcu

Yaylar her zaman hareket halinde oldukları için onlara dünyevi maceracı yönlerine uygun hediyeler vermek son derece idealdir. Keşfetmekten hoşlanan yaylar mutfakta yeni tarifler denemeyi ve egzotik kokuları kullanmayı severler. Yay burcuna hediye alırken deri sandalet, taşınabilir kahve demleme seti, seramik tencere seti ya da kokteyl yapım seti arasından tercih yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlaklar doğal liderlerdir, süper organizedirler ve her zaman meşguldürler. Bize göre bir Oğlak için en iyi hediye, cilt bakım rutinlerini güçlendirmeye yardımcı olacak bir yüz masaj aletidir. Aynı zamanda deri kartvizit kılıfı, çalar saat, evrak çantası, ev terliği ya da fildişi satranç takımı da güzel hediyeler arasındadır.

Kova Burcu

Kovalar her zaman maceraperest, inatçı, uyumlu, açık fikirli, iddialı ve son derece bağımsız oldukları için bulundukları ortamın neşesi kabule edilirler. Yeni şeyler öğrenmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi severler. Kova burçları için bluetooth kulaklık kılıfı, seyahat kitapları, aksiyon kamerası, doğal kristal kolye ya da spa masaj üyeliği en güzel hediyelerdendir.

Balık Burcu

Balık burçları genel olarak duygusal, derinden meraklı ve süper yaratıcıdırlar. Onlara bir şeyler hissettirirken düşündürecek kitapları, müzikleri ve filmleri severler. Balık burcu kadın ve erkekleri için en ideal hediyeler arasında yapboz, yetişkinler için boyama kitabı, nakış seti, sanal gerçeklik gözlüğü, DJ mikseri ve kar küresi bulunmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin