Ev Almadan Önce olayınkolayı Konut Asistanı’nı Kullananların Yorumları!

Kendi evinin sahibi olmak isteyen herkes bu sürecin biraz karmaşık olabileceğinden haberdardır. Satın almak istediğiniz eve karar verme süreci en önemli adım olurken alacağınız eve karar verdikten sonra yapılacak işlemler de çoğu zaman yıpratıcı olabilir.

Ev alma sürecinde öncelikle gelirinize göre ne kadarlık bir ev alabileceğinizi hesaplamanız ve ardından buna uygun olan evleri incelemeniz gerekmektedir. Gelirinize uygun bir ev bulduktan sonra ise eğer bunun için emlakçıdan yardım aldıysanız komisyon ödemesi yapmanız gerekir. Emlakçı komisyonu evin değerine göre hesaplanmaktadır. Bu noktada olayınkolayı Konut Asistanı üzerinden hesaplamanızı yapabilirsiniz.

Satın alma sürecinin tamamlanması için tapu işlemlerinin yapılması gereklidir ki bu da tapu harcı hesaplaması ile sizi başbaşa bırakır. Yatırım amaçlı ev almak ya da yaşayacağınız bir evi bulmak ne kadar karmaşık olursa olsun olayınkolayı Konut Asistanı tapu harcı hesaplama aracı sayesinde evinizi aldıktan sonra ne kadarlık tapu harcı ödemeniz gerektiğini öncesinde belirleyebilirsiniz. Bu hesaplamaların size en temel faydası, satın alacağınız eve karar verdikten sonra hesaplamaları yaparak gelir-gider durumunuzu buna göre ayarlayabilmenizdir.

Ev alma süresi esnasında aynı deneyimi yaşamış kişi ya da kurumlardan tavsiye almak işinizi kolaylaştıracaktır. Bu nedenle ev almadan önce olayınkolayı Konut Asistanı’ndan faydalanan kişilerin yorumlarını okuyarak yolculuğunuzu daha az yorucu hale getirebilirsiniz. Yapılan yorumlar içerisindeki tavsiyeler sayesinde ev alma süreciniz kolaylaşacak ve sizin için daha keyifli hale gelecektir.

Bu yazı ilginizi çekebilir

olayınkolayı Konut Asistanı ile sadece emlakçı komisyonu ya da tapu harcı hesaplaması değil, taşınma masrafı hesaplaması da yapabilirsiniz. Evinizi satın aldıktan sonra taşınma sürecindeki en büyük kalemlerden olan nakliyat konusunda detaylı bilgiye ve fiyat seçeneklerine ulaşmak olayınkolayı Konut Asistanı ile çok daha kolay hale geliyor.

Alacağım ev için yaptığım araştırmalarda hem konut, hem de kredi konusunda aradığım her şeyi kolayca burada buldum. İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim.

Sabri Ölmez, Memur

Konut kredimi Kredi Asistanı sayesinde en düşük faizli bankadan aldım. Konut Asistanı da masrafları hesaplama sürecinde bana çok yardımcı oldu!

Mehmet Üzer, Gıda Mühendisi

Ev almak başlı başına olay… Önce kredi seçeneklerimi öğrenmem gerekiyordu çünkü beğendiğim bütün evler hemen satılıyordu. olayınkolayı sayesinde tüm işlemlerim hızlandı, evimi kimseye kaptırmadım.

Duygu Öztufan, Kafe İşletmecisi

Bunları da beğenebilirsin