Eylül Ayı Öngörüleri & Burçlara Etkisi

Eylül Ayı Astrolojik Bakış

Eylül ayına girişimiz sakin ve yumuşak olacak. Gezegenler arasında hava enerjisi mevcut. Venüs, Jüpiter, Satürn gezegenleri Kova burcunda seyahat ediyor olacaklar. Mars, Uranüs ve Plüton arasında toprak üçgeni bizlere biraz da olsa rahat nefes aldıracağını söyleyebilirim. Bu ay özellikle Kova, İkizler, Başak, Boğa, Terazi en çok etki alan Burçlar olacak. 

Eylül ayının riskli tarihlerinden biri 4 Eylül. Bu tarihte özellikle aldanmalara ve sahteciliklere karşı tedbirli olunmasında fayda var. 7 Eylül tarihinde Balık Burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu gökyüzü hareketi bizlere kişisel olarak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazılarımız iş yerinden güzel haberler alırken bazıları yatırım konusunda yeni bir girişimde bulunabilirler. Aşk gezegeni Venüs ile olumlu açısından dolayı bazı kişisel haritalarda evlilikleri tetikleyebilir. Ek olarak covid ile ilgili yeni kararlar alınarak yeni bir tedavi yöntemi gündeme gelebilir. 

21 Eylül’de astrolojide önemli sayılacak bir sabit yıldız ile dolunay gerçekleşecek. Bu yıldız sert etkilere sahip olduğundan Eylül sonuna doğru zorlanmalar yaşayabiliriz. Özellikle deniz kazalarını, sel olayları ve zehirlenme olaylarını tetikleyebilir. 

Dolunay ile beraber bazı haberci rüyalar almamız olasıdır. Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlar Balık, Başak, Yay, Akrep olacak.

28 Eylül – 21 Ekim arasında Merkür Terazi Burcunda Retro hareketine başlayacak. Hepimizin yakından bildiği bu gökyüzü hareketinde almamız gereken aksiyonlar bulunuyor. Öncelikle yeni bir anlaşma yapılmaz. İş yeri açacak olanların bu süreci ertelemesinde fayda var. Elektronik cihazlarda sorunlar oluşabilir. Bu süreçte yapılacak en mantıklı hareket yarım bıraktığınız işleri bitirmek için harekete geçmenizdir. 

Eylül Ayında Burçlar

Koç ve Yükselen Koç:

İlişki konusunda daha tedbirli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aynı şekilde ortağı olan Koç Burçları bu ay gerginlik yaratmamak için dikkatli olmalarında fayda var. Merkür Retro etkisinde olacağından yapacakları sözleşmeleri iyi okuyup karar vermelerinde fayda var. Kredi, miras gibi konularda eylül ortası itibariyle destek alacakları bir süreç olabilir.

Kredi işlemleri ile ilgili asistanlık hizmeti almak isteyen Koç Burçları, olayınkolayı’na 0850 222 34 66 numaralı Çağrı Merkezi Hattı veya aynı numaralı Whatsapp Destek Hattı üzerinden ulaşabilir!

Boğa ve Yükselen Boğa:

Genel olarak iş ortamında bazı sorunlar oluşabilir. Çalışma arkadaşlarıyla gerilmemeye özen göstermelerinde fayda var. Daha sakin ortamda zaman geçirmeye özen gösterebilirler. Bununla beraber evcil hayvanlarının sağlığına efor harcayabilirler. İlişki konusunda yeni fırsatlara açık bir süreçte olacaklar. 

 

İkizler ve Yükselen İkizler:

Aşk hayatlarında çözmeleri gereken sorunlar oluşabilir. Olaylara her iki yüzünden bakmaya özen göstermelerinde fayda var. İlişkide zorlu bir süreç olacağı için bazı bitişler yaşanabilir. Kariyer hayatlarında Eylül ayında yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Sağlık açısından hassas bir süreçte olacakları için dikkatli olmalarında fayda var. Yatırım konusunda gayrimenkul alımlarına girişim yapabilirler. 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Ailevi konularda bazı gerginlikler oluşabilir. Aileleri ile konulara daha fazla efor sarf edecekleri bir süreçten geçiyorlar. Gayrimenkul alımları yapacaklarsa iyi analiz etmelerinde fayda var. 

Yengeç Burçlarına, gayrimenkul alımı sürecine başlamadan Konut Asistanı’nda yer alan hesaplama araçlarını kullanmalarını öneriyoruz!

Aşk konularında yeni başlangıçlar olabilir. İlişkisi olanların bir nebze kıskançlık konularından uzak durmalarında fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

İletişim konusunda daha sakin kalmalarında fayda var. Fazla gururlu hissedecekleri bir dönemde oldukları için yanlış kararlar vermeye eğilimli olabilirler. Ev emlak konularında yatırım yapmak için harekete geçebilirler. Parayla ilgili yeni maddi kaynaklar arayabilirler.

Kredi veya konut işlemlerine başlamadan önce masraflarını öğrenmek isteyen Aslan Burçlarına hesaplama araçlarımızı denemelerini öneriyoruz!

Başak ve Yükselen Başak:

Eylül ayında harcama konularında dikkatli olmaları gereken bir süreçten geçiyorlar. Gereksiz harcamalar daha sonrasında Başak burçlarını sıkıntıya sokabilir. Yatırımlarını yaparken iyi analiz ederek girişimde bulunmalarında fayda var. 

 

 

Terazi ve Yükselen Terazi:

Bu ayın en çok etki alan Burcu Terazi olacak. Özellikle kişisel olarak çok etki alacağından ruh hallerinde dalgalanmalar olabilir. Özellikle Merkür Retro Terazi burcunda olması etkisini büyütüyor olacak. Eylül ayında yeni yatırım, iş değişikliği, elektronik eşya alma konusunu ertelemelerinde fayda olacak.

Yatırımlarını en doğru şekilde planlamak isteyen Terazi Burçları blog yazılarımızı inceleyebilir!

Akrep ve Yükselen Akrep:

Eylül ayında Akrep burçları bazı psikolojik sorunlar yaşayabilirler. Daha çok yalnız zaman geçirmek onlara iyi gelecektir. Bununla beraber çevrelerindeki insanların gerçek yüzlerini görecekler. Geçmişte kapanan konular tekrardan gündemlerine gelebilir. Aynı şekilde arkanızdan dönen işler önünüze düşebilir. Bu süreçte dış çevreye zayıf imaj vermemenizde fayda var.

 

Yay ve Yükselen Yay:

Eylül ayında sosyal çevrelerinde bazı gerginlikler oluşabilir. Bu süreçte alacakları en iyi aksiyon empati yapmak olacaktır. Bu yanınızı kullanırsanız olaylardan daha az etki alırsınız. Bununla beraber kariyer alanınızda yeni fırsatlar çıkabilir. 

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Eylül ayında kariyer açısından bazı kararsızlıklar yaşayabilirler. Otorite figürlerinden bekledikleri destek gelmeyebilir. Bu durum sinirlerini gereceğinden gerginlik yaratabilirler. Daha sakin kalarak mantıklı adımlar atmaları onları için iyi olacak. Kazalara açık bir süreçte olacaklarından daha dikkatli olmalarında fayda var. 

 

Kova ve Yükselen Kova:

Eylül ayında yurtdışı konuları gündemlerine gelebilir. Bununla beraber yeni bir eğitim almak isteyebilirler. Çevrelerinden alacakları destek onları harekete geçirebilir. Yeni yatırımlar yapmak için kredi çekmek gibi konular gündemlerine gelebilir.

Kredi işlemlerine başlamadan önce masraflarını öğrenmek isteyen Kova Burçlarına Kredi Asistanı’nda yer alan hesaplama araçlarını kullanmalarını öneriyoruz!

Balık ve Yükselen Balık:

Eylül ayı balık burçları için biraz gergin geçecek. Uzun süredir erteledikleri konular gündemlerine gelerek can sıkıcı bir hal alabilir. Bununla beraber hukuki konularda sorunlar yaşayabilirler. Bu ay ortaklık yapmaları veya yeni bir işe girmeleri açısından çok olumlu değil. 

Astrolog Şehmus Pala

 

Bunları da beğenebilirsin