İBB ve Denizbank’tan 1200 TL’ye Kadar Faizsiz Destek Avans Fırsatı!

İBB ve Denizbank, İstanbulluların pandemi etkisiyle yaşadığı maddi zorlukları biraz olsun hafifletmek için destek avans projesini başlattı!  

Okulların da açılmasıyla birlikte biriken masraflar düşünülerek planlanan Destek Avans projesi ile Denizbank, İstanbul halkına 600 TL ya da 1200 TL faizsiz destek avans kullanma fırsatı sunuyor. Destek Avans kullanan İstanbulkartlılar, hiçbir faiz ve masraf olmadan 12 ay vadeli aylık 100 TL taksitlerle geri ödeyebilecek. Ayrıca kampanya koşullarını sağlayan müşteriler, kredi kartından faizsiz 500 TL taksitli nakit avans çekme fırsatından da faydalanabilecek. 

BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Yücel Karadeniz’in açıklamasına göre, proje kapsamında Destek Avans olarak alınan tutar İstanbulkart’a yükleniyor. Karta yüklenen tutar İstanbulkart’ın geçtiği yerlerde; kafe-restoranlarda, online alışverişlerde, marketlerde, Halk bakkallarda, akaryakıtta, ulaşımda ve daha binlerce noktada kullanılabiliyor. 

Kampanyadan Faydalanmak İçin Neler Yapılmalı?

Bu yazı ilginizi çekebilir
  • İstanbulkart’ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.  

İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir? İndirimli veya ücretsiz kart kullananların bu adımda herhangi bir işlem yapması gerekmiyor. Diğer İstanbulkartlılar ise Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldıkları HES Kodunu, kişisel bilgilerini ve telefon numaralarını kisisellestirme.istanbulkart.istanbul sitesindeki gerekli alanlara doldurarak işlemlerini tamamlayabilirler. 

  • Denizbank’ın web sitesi üzerinden TCKN, cep telefonu ve İstanbulkart bilgileriniz ile başvuru talebinde bulunmanız gerekiyor. 
  • Başvurunuz değerlendirildikten sonra olumlu sonuçlanması durumunda size en yakın Denizbank şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor.  
  • Tüm işlemleri tamamladıktan sonra İstanbulkart’ınıza yüklenen tutarı anlaşmalı noktalarda kullanmaya başlayabilirsiniz! 

Denizbank ve İBB iş birliğiyle oluşturulan Destek Avans kampanyası 30 Kasım’da sona erecek.  

Bunları da beğenebilirsin