Kasım Ayı Burç Yorumları ve Ay Tutulmasının Etkileri

Herkese Merhaba!

Zor bir aya giriş yapıyoruz. Gelin, Kasım ayında 27 derece Boğa burcunda gerçekleşecek olan parçalı Ay Tutulması’nı birlikte inceleyelim.

Boğa burcu, Finansal Astroloji’de parayı ve altını sembolize eder. Hemen karşıt aksında Akrep bulunur ve bu da krizleri temsil eder. Dolayısıyla finansal anlamda daha da zora gireceğimiz bir süreçte olacağımızı gösteriyor. Sadece ülkemizde değil dünya genelinde ekonomik kriz baş gösterecek. Dolunayların etkisi bir benzer dolunaya kadar devam eder, bu da 2023 yılına kadar etkisini yaşayacağımızı gösteriyor.

Covid vakalarında Kasım ayında ciddi artışlar yaşanabilir ama aynı hızla yeni ilaçların hayatımıza girmesi muhtemel.

Boğa ve Akrep etkisi yer sarsıntılarına da sebebiyet vermektedir. Dolayısıyla orta şiddette depremler tetiklenecektir.

Bu tutulmadan, 25, 26, 27 derecede gezegeni olanlar sert etki alacak.

Gelelim diğer gezegenlerin durumunu incelemeye. Mars uzun süredir sevmediği Terazi burcunda seyahat ediyordu. Dün itibariyle Akrep burcuna geçiş yaptı. Mars Akrepi sever ve enerjisi yükselir. Dolayısıyla Kasım – Aralık aylarında enerjimiz ve harekete geçmede isteğimiz artacak. Büyük çoğunluğumuz spora başlayabilir. Ani enerji patlamasından kaynaklı kişisel kazalara sebebiyet verebilir. Daha sakin ve yavaş olmamızda fayda var. Bu kombinasyon bizlerde güç savaşı başlatacak. Daha başarılı ve daha görünür olmak için harekete geçirecek. Bu süreçte özellikle ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Konu üzerinde 2 defa düşünerek analiz etmenizde fayda var.

5 Kasımda Akrep Burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kişisel olarak bazılarımız yer değiştirme, taşınma veya ev satın alma gibi süreçlere girişebilir. Aynı şekilde Mars Akrep’te olduğu için bu kararlarınızı 2 defa düşünmenizde fayda var.

25 Kasımda Merkür Akrep Burcuna veda edip Yay Burcuna geçiş yapacak. Merkür Akrepte dedikodu sever, intikam alır, harika laf sokar, hırslanır ve fitneye sebebiyet verir. Ama Yay Burcunda bu etkiler gideceği için daha sevecen ve daha ılımlı bir iletişim tarzı ortaya çıkacak.

Koç ve Yükselen Koç:
Sevgili Koç Burçları bu ay özellikle finansal konular gündeminize gelecek. Maddi kaynaklarınızı iyi yönetmenizde fayda var. Ani para kayıpları ve ani harcamalar finansal durumunuzda dalgalanmalara sebebiyet verebilir.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa:
Sevgili Boğa Burçları bu tutulma sizleri kişisel olarak etkileyecek. 19 Kasım Cuma saat 11.57’de Boğa burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Büyük çoğunluğunuz için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Uzun süredir çabalayan Boğalar meyvesini almaya başlayacak. Kişisel büyüme ve farkındalıklarınız artacak. Artık kendinize yatırım yapmanın zamanı.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

İkizler ve Yükselen İkizler:
Sevgili İkizler Burçları bu ay özellikle ailesel konular gündeme gelebilir. Bununla beraber sizler için yorucu bir ay olacak. Beklenmeyen konularla uğraşabilirsiniz. Duymak istemediğiniz bazı konular bir anda karşınıza çıkabilir ve çevreniz tarafından baskı altında bırakılabilirsiniz. Sağlık açısından hassas bir süreçte olacağınız için rutin kontrollerinizi ihmal etmemenizde fayda var.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Sevgili Yengeç Burçları finansal açıdan gelirlerinizde bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreç canınızı sıkacağı için daha fazla nasıl para kazanabilirim yönünde kafa yoracaksınız. İlişkinizde güzel gelişmelerin yaşanacağını söyleyebilirim. İlişkisi olmayan Yengeçler için yeni fırsatlar doğabilir.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan:
Sevgili Aslan Burçları bu ay özellikle kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yeni iş teklifleri ve terfi durumu gündeme gelebilir. Sadece otorite figürleri ile çok çatışmamaya özen göstermenizde fayda var. 05 Kasım Cuma saat 00.14’te Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu ay ailenizle ilgili efor sarf edeceğiniz bir süreç olacak. Bazılarınız bu süreçte yaralanmalar alabilir. 06 Kasım Cumartesi saat 01.35’te Merkür, Akrep burcuna geçiyor. Ekonomik olarak zorlu bir süreç olabilir, abartılı harcamalara dikkat etmenizde fayda var.
Maddi zorlukları kredi çekerek yenmeyi planlayan Akrep Burçlarına olayınkolayı Kredi Asistanı’nı denemelerini tavsiye ediyoruz.

Başak ve Yükselen Başak:
Sevgili Başak Burçları bu ay özellikle eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak veya yükseköğrenim konularına odaklanabilirsiniz. Kariyer açısından zorlu bir süreçtesiniz. Çalışma arkadaşlarınız tarafından baskı altında bırakılabilirsiniz. Sabırlı olup mantıklı karar vermenizde fayda var. Sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuz için kontrollerinizi ihmal etmemenizde fayda var.

 

Terazi ve Yükselen Terazi:
Sevgili Terazi Burçları Kasım ayında ruhsal olarak çok iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu süreci daha hafif atlatmak için bol bol yürüyüş ve açık havada zaman geçirmelisiniz. Ek olarak kredi, vergi ve borçlarınız gündeme gelebilir. Panik olmadan iyi organize olursanız süreci rahatlıkla atlatabilirsiniz.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep:
Sevgili Akrep Burçları bu tutulma sizleri etkisi altına alacak. Evliliğiniz ve ilişkilerinizde zorlu bir süreçten geçiyorsunuz. Kişisel haritasında olumlu etkilenenler evliliklerini güçlendirirken, evli olmayanlar evlilik kararı alıp yuva kurmak isteyecek fakat kişisel haritasında sert bir etki alıyorsa ayrılıklar ve boşanmalar tetiklenecek. Aynı şekilde bu durum ortaklıklarda da geçerli olacak. Geçmiş sayfaların kapanacağı bir sürece girdiniz. Maddi olarak güçleneceğiniz bir süreçtesiniz. Taşınma ve ev alma konuları gündeminize gelebilir.

Yeni ev heyecanına kapılan Akrep Burçları olayınkolayı Konut Asistanı’nda ihtiyacı olan tüm hesaplama araçlarını bulabilir!

Yay ve Yükselen Yay:
Sevgili Yay Burçları bu ay özellikle sağlık açından hassas bir süreçtesiniz. 22 Kasım saat 05.34’te Güneş, Yay burcuna geçiyor. 24 Kasım Çarşamba saat 18.36’da Merkür, Yay burcuna geçiyor. 29 Kasım Pazartesi saat 07.08’de ise Güneş, Merkür ile Yay burcunda kavuşuyor. Dikkatli olmanızda fayda var. Bununla beraber çalışma alanınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Başkasının yapması gereken işler de sizlere kalabilir. Dedikoduların havada uçuşacağı bir dönemde olacağınız için dolduruşa gelmemelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Sevgili Oğlak Burçları bu ay özellikle ilişkiniz ve çocuk konuları gündeme gelecek. Sorumluluğunuzu arttırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. 05 Kasım Cuma saat 13.44’te Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Daha planlı ve organize şekilde ilerlemek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Ekonomik olarak bu ay riskli bir dönemde olduğunuz için yatırım yapmadan önce iyi düşünmenizde fayda var, kaybetme riskiniz yüksek.

Kova ve Yükselen Kova:
Sevgili Kova Burçları bu ay özellikle ailenize destek olmak isteyebilirsiniz. Ev almak veya yeni bir eve taşınma konuları gündeminize gelebilir. Yorucu bir süreç olacağı için fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

 

 

Balık ve Yükselen Balık:
Sevgili Balık Burçları bu ay iletişiminizin artacağı ve yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla diyaloğunuzda abartıya kaçmamanızda fayda var. Teslimiyetçi ruh halinizi iyi organize edin çünkü yakın çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Ekonomik olarak bu ay daha sakin bir süreç sizleri bekliyor. Çok riskli yatırımlar yapmamanızda fayda var.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin