Kişiye Özel Sağlık Sigortasıyla Tanışın

Viennalife Kişiye Özel Sağlık Sigortası, kendiniz ve sevdikleriniz için en doğru karar. Viennalife güvencesi, geniş medikal hizmet ağı ve hızlı hizmet ile sağlığınız emin ellerde.

Sağlık Her Şeyden Önce Gelir

Viennalife Kişiye Özel Sağlık Sigortası, kaza ya da hastalık gibi beklenmedik durumlarına karşı sizi ve sevdiklerinizi, sağlık giderlerinizi güvence altına alır ve ihtiyacınız olan her türlü tedavi işlemlerinde etkili çözümler sunar. İstenirse, ana teminatların yanında, ihtiyacınıza yönelik ek teminatlar ve avantajlar da sunar. Böylece, size ve sevdiklerinize, birlikte geçirdiğiniz her anın tadını yaşamak kalır.

Viennalife Kişiye Özel Sağlık Sigortası, yatarak tedavi gerektiren sağlık sorunlarında, etkin hizmet anlayışı ile yanınızda olur ve sizlere finansal güvence sağlar.

Yatarak Tedavi Teminatının Kapsamı:
Ameliyat, yoğun bakım, rehabilitasyon, küçük müdahale, evde bakım, ambulans, yatarak tedaviler, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, suni uzuv, oda, yemek, refakatçi
Ayakta tedavi teminatında da ihtiyacınız ve bütçeniz doğrultusunda yapmış olduğunuz seçimlerle teminatınızın kapsamını belirleyebilirsiniz.

Ayakta Tedavi Teminatının Kapsamı:
Fizik tedavi, modern teşhis, yardımcı tıbbi malzeme, laboratuvar / görüntüleme, ilaç, doktor muayene
Tedavi teminatlarınızın yurt dışında da geçerli olmasını istiyorsanız bu teminat seçilebilirsiniz.
Yatarak ve ayakta tedavi teminatlarınızın yurt dışında da geçerli olmasını tercih ediyorsanız bu teminatı seçebilirsiniz.

Bu yazı ilginizi çekebilir

Birbirinden farklı ek teminat seçenekleriyle, sağlık güvencenizin sınırlarını genişleterek ihtiyacınıza özel seçimler yapabilirsiniz.
Ek Teminatlar:

Check-up teminatı, diş teminatı, göz teminatı, hamilelik ve doğum teminatı, laboratuvar / görüntüleme, yeni doğan bebek teminatı, estetik ve kozmetik teminatlar

Viennalife Kişiye Özel Sağlık Sigortası ile pek çok avantaja sahip olacaksınız:

  • Aegeon, 175 yıldır süregelen uluslararası deneyimi ve sigortacılıktaki uzmanlığı ile güvenilir hizmet sunar.
  • Limit, muafiyet, katılım payı ve katılım tutarı gibi farklı seçenekler ile kişiye özel poliçe tasarlama imkanı bulunur.
  • Online provizyon sistemleri ve donanımlı çalışanlar ile hızlı kesintisiz hizmet sunar.
  • Türkiye çapında 4.000’in üzerinde sağlık kurumu ve 20.000’den fazla hekim ile anlaşma yapılmıştır.

Peki kimler faydalanabilir?

0-60 yaş aralığındaki herkes yatarak ve ayakta tedavi teminatlarından faydalanabilir.

Bunları da beğenebilirsin