Yeni Yılda Burçları Ekonomik Açıdan Neler Bekliyor?

Yeni ümitlerle yepyeni bir yıla giriyoruz. Hayallerimiz, ihtiyaçlarımız iki kollu terazide bekliyor ve sürekli hangi tarafın ağır geldiğine bakıp kararlar veriyoruz.
Bu yıl, herkesin hayallerine dört kolla sarıldığı ve bütün ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayabildiği bir yıl olsun diyoruz ve sizler için yıllık burç yorumlarını ekonomik açıdan ele aldığımız yazımıza başlıyoruz! 2021’de bizi bekleyen iş, para ve kariyer olanakları neler? Gelin birlikte inceleyelim.

Koç Burcu

İş hayatında üzerine aldığı sorumluluklar yüzünden sorunlar yaşayan Koç Burcu bu sene sonunda rahata kavuşacak. Ama mutluluğa ve rahata kavuşmanın tek yolu tabii ki çaba göstermek. Üzülmeyin, ne demişler: “Sabrın sonu selamettir.”
Farklı kariyer alanlarını deneyimlemek isteyeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Kendinizi keşfetmek her zaman önceliğiniz olsun. Zihinsel açıdan daha aktif olacağınız 2021’de önünüze çıkacak fırsatları, önce kendinizi dinleyerek değerlendirmenizi öneriyoruz.

Boğa Burcu

Jüpiter ve Satürn kariyer evinizde ilerliyor. Jüpiter daha popüler olmanıza yol açarken Satürn de sizi sık sık zorlayacak. Bu yıl belki de story’lerinde gezindiğiniz influencer’lar gibi ünlü olursunuz, kim bilir?
Bambaşka kariyer kapıları sizin için açılacak ama ruh sağlığınızı korumaya çalışın. Yeniliklere hızlı adapte olabilmek çok önemli. Uzun vadeli planlarınızın karşılığını bu yıl göreceksiniz. Yükselme ve zenginleşme bu yıl sizi bekliyor!

İkizler Burcu

Hedeflerinize sımsıkı sarılın! Özellikle akademik kariyer düşünen İkizler burçlarının bu yıl yüzü gülecek gibi görünüyor. İstikrarlı olmanın hayatın her alanında önemini biliyoruz ama özellikle kariyerinizdeki istikrarınız sizi ileriye taşıyacak.
Gereksiz riskler almadan, emin adımlarla ilerleyin. Yeni iş kurmak için doğru bir yıl olmayabilir. Ama yıllardır peşinde olduğunuz hedeflerinize doğru dümdüz yürürseniz hatta koşarsanız sonunda çok mutlu olacaksınız.

Yengeç Burcu

Diplomatik yaklaşımın önemini bu yıl daha net göreceksiniz. Dengeyi sağlayabilmek için her adımınızı önceden planlayın. Banka kredileri ve çeşitli borçlar üzerinizdeki yükü arttırabilir. Ancak üzülmeyin, kendi ekonominizi en doğru şekilde yöneteceğinize biz inanıyoruz.
Gelir-gider durumlarınızı aylık olarak not almanız adımlarınızı daha sağlam basmanız konusunda yardımcı olabilir. Çeşitli tasarruf yöntemlerini deneyerek size en uygun olanını bulabilirsiniz. Eğer sıkıntılı süreçleri sorunsuz atlatabilirseniz sonunda refaha kavuşacaksınız!

Aslan Burcu

Yeni anlaşmalar, iş birlikleri bu yıl kapınızı çalabilir. Özgürlüğünüze ne kadar düşkün olduğunuzu biliyoruz ama önünüze çıkacak olan fırsatları akılcı yaklaşarak değerlendirirseniz çok faydasını göreceksiniz. İşle ilgili harcamalarınızın kontrolünü elinizden bırakmayın. Kontrol bir kere elden kaçtı mı toparlamak daha zor olabilir.
Yeni fırsatları değerlendireceğiniz bu yılda alacağınız mantıklı kararlar sayesinde mutlu olacaksınız. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu yıl doğru bir yıl olmayabilir. Getirisinden emin olmadan yüklü meblağlarda yatırımlar yapmamanızı öneririz.

Başak Burcu

Bu yazı ilginizi çekebilir

Her alanda olduğu gibi işinde ve kariyerinde de titiz olan Başak burçları bu yıl işinde iyice uzmanlaşacak. Klavye havadayken tek elle yazı yazıp tek elle de fatura kesmek gibi bir şey canlanmasın zihninizde tabii ama iş hayatınızda rahatlayacağınız bir yıl olacak bu yıl.
Daha çok sorumluluk almanız gereken alanlar ortaya çıkabilir. Ama pratikliğiniz ve zaman yönetimi kabiliyetiniz sayesinde hepsinin üstesinden gelebilirsiniz!

Terazi Burcu

Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız bir yıl sizi bekliyor. Özellikle reklam ajanslarında veya tasarımsal beceriler gerektiren işlerde çalışanlar bu yıl yaratıcılıkları sayesinde başarı elde edecekler. Ekip çalışması tabii ki çok önemli ancak ortak çalıştığınız kişilere her şeyden önce güven duymalısınız. Fikirlerinize sahip çıkın ve kendinizden emin olduğunuzda fikirlerinizi savunun.
Akılcı yaklaşımınız sayesinde çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz ve ödüllendirilebilirsiniz.

Akrep Burcu

Unutmayın; her son yepyeni bir başlangıçtır. Kariyerinizde dalgalanmalar olabilir ancak ne kadar hırslı olduğunuzu biliyoruz. Tutku duyduğunuz konuların peşinden gidin. Bu yeni bir iş kurmak olabilir, yeni bir kariyer alanına yönelmek olabilir…
Karşılaştığınız sorunların ruh halinizi etkilemesine izin vermeyin. Hedefleriniz doğrultusunda daha kararlı olmanız gerekiyor.

Yay Burcu

Sosyal zekanız bu yıl kariyer yolculuğunuzda çok etkin bir rol oynayacak. Sunumlar, çeşitli ziyaretler, etkili iletişim gerektiren anlaşmalar yapmanız gerekebilir. Ama korkmayın, çok iyi üstesinden geleceğinize eminiz.
Kazandığınız tecrübeler ve yetenekleriniz sizi çok iyi yerlere taşıyabilir. Yorucu, uğraştırıcı işlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumluluk alanınızı daha net çizgilerle belirginleştirmeniz gerekebilir. İletişim becerilerinizin kuvvetli olması bu açıdan da çok işinize yarayacak!

Oğlak Burcu

Bu yıl geçtiğimiz yıla göre daha fazla kazanacak ama aynı zamanda daha fazla harcayacaksınız. Elde ettiğiniz geliri kariyer alanındaki gelişiminize katkı sağlayacak şekilde değerlendirmenizi öneriyoruz. Bu yıl hem ekonomik hem de mesleki açıdan rahatlayacağınız bir yıl olacak. Ancak bu rahatlama kaynaklarınızı düşünmeden kullanabileceğiniz anlamına gelmemeli.
Düzen ve kararlılık, kariyerinizi en üst seviyeye taşıyabilmeniz için en önemli iki kavram. Yeteneklerinizi somut şekilde ortaya koyma konusunda kararlı olun.

Kova Burcu

Son iki yılda yaşadığınız belirsizlikler bu yıl sona erecek. İş bulma konusunda sorun yaşayan veya bankalardan kredi çekmeyi başaramayanlar bu yıl hedeflerine ulaşabilecek gibi görünüyor. Çeşitli sürprizler sizi bekliyor ancak ekonomik açıdan rahatlayabilmeniz için kendinize biraz zaman tanıyın. Doğru adımlar atarsanız zamanla her şey yoluna girecek.
Yaşadığınız olumsuz tecrübeleri geride bırakmanızı ve arayışınızı sürdürmenizi öneriyoruz.

Balık Burcu

Bu yıl kariyer alanında ve yatırımlarınızda daha özenli ve planlı hareket etmeniz gerekecek. İçinize kapanacağınız günler gelecek ama işinize ayırdığınız zamanı önceden planlayarak verimliliğinizi belli bir seviyenin altına indirmemenizi öneriyoruz.
Lüks zevklerinize yenik düşmeniz ekonomik açıdan zorluklar yaşamanıza yol açabilir. Hayaller ve ihtiyaçlar terazinizi gözünüzün önünden ayırmamanız, herhangi bir karar almadan önce hangi tarafın ağır bastığına bakmanız gerekiyor.

Bunları da beğenebilirsin