Yeni Yılda Burçları Neler Bekliyor? 2022 Yılı Burç Yorumları

Sonunda yeni bir yıla merhaba diyoruz. 2021 yılını bazılarımız olumlu bazılarımız ise olumsuz anılarla hatırlayacağız. Artık bu anıları geride bırakıp geleceğe odaklanma zamanı. Yeni yıl burçlara neler getiriyor? 2022 yılının sağlık, finans, aşk ve kariyer açısından en şanslı burçları hangileri? Gelin birlikte göz atalım.

Koç ve Yükselen Koç:

2022 yılında hayalleriniz ve umutlarınız gerçekleşiyor. Sosyal çevrenizde genişlemelerin olacağı bir yıl olacak. Arkadaşlarınız sizlere bu süreçte destekler verecek. Umutlarınızın gerçekleşeceği bir yıl sizleri bekliyor. Bununla beraber ruhsal ve maneviyat açısından büyük gelişim göstereceksiniz. Sağlık açısından dikkat etmeniz gereken bir yıldasınız. Ek olarak düşmanlarınız harekete geçeceği için dışarıya zayıf imaj vermemenizde fayda var. 2022 yılında yurt dışı konular gündeminizi sıkça meşgul edebilir.

Mayıs ayında özellikle burcunuz sizlere yürü ya kulum diyerek motive edecek. İlişkilerden yana 2022’de iyi bir zaman diliminde olacaksınız. Bu konuda en şanslı burçlarından biri sizsiniz. Geçmiş konular bu yıl çok fazla hayatınıza yansıyacağı için geçmişe çok takılmamanızda fayda var. Benzer durumları tekrar tekrar yaşama ihtimaliniz çok yüksek.

Finansal açıdan gelirlerinizde artışlar olabilir. Kariyer fırsatlarıyla bu yıl sıkça karşılaşabilirsiniz. 2022’de tutulmalar kariyerinizi etkileyeceği için geçmişteki defterleri kapatıp yeni umutlara doğru süzüleceksiniz. Sağlık olarak beklenmedik ameliyatlar gündeme gelebilir. 31 Ekim – 12 Ocak Mars Retro harekette olacak. Bu durum sizleri derin etkileyecek. Bu tarihler aralığında kardeşler, kuzenlerle gerginlikler oluşabilir. Ek olarak yine bu tarih aralığında kazalara dikkat etmenizde fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Sevgili Boğa Burçları 2022 yılında kariyer alanında zorlayıcı günlerle karşılaşabilirsiniz. Ama Satürn burada başrolde olacağı için sizleri disipline edecek. 2022 yılında tutulmalardan dolayı kadersel birçok olay yaşayacağınızı söyleyebilirim. Hem kişisel hem de evlilik konularında bu etkileri alacaksınız. 2022 sağlık açısından hassas geçecek. Özellikle yaz aylarında riskli bir süreçte olacağınız için dikkatli olmanızda fayda var. Psikolojik olarak Mayıs ve Ekim ayları arasında riskli bir süreçtesiniz. Maneviyata yönelmemenizde fayda var.

Haritadaki 12. ev aktif olacağı için gizli düşmanlarla sıkça uğraş verebilirsiniz. Ekim ayı itibariyle Jüpiter sizlere destek vereceği için umut ve hayalleriniz gerçekleşiyor. 31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizleri finansal açıdan zorlayacağa benziyor. Bu tarihler arasında harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler:

2022 yılında yurt dışı konuları gündeminize sıkça gelecek. Hukuksal konular ve yüksek lisans konuları tetikleniyor olacak. Ruhsal olarak stresli bir süreç geçireceğiniz için genel anlamda sakinleştirici aktivitelere yönelmenizde fayda var. Satürn ve Uranüs karesi 03 – 18 Ekim aralığında sorunları fazlaca büyütebilir. Özellikle bu tarihlere dikkat çekmek isterim. Finansal açıdan dikkatli olmanız gereken bir dönemde olacağınız için harcamalarınızda çok açılmamaya özen gösterin.

Jüpiter gezegeni sizlerin kariyer evinde gezeceği için bu alana hareketlilik getirecek. Kariyerinizde hedeflediğiniz noktaya gelme olasılığınız çok yüksek. Merdivenlerini rahatlıkla çıkabileceğiniz bir süreç sizleri bekliyor. Bununla beraber ilişkiler konusunda evlilik kararları alacağınız bir yıl olabilir.

Nisan ayında Jüpiter ve Neptün kavuşumu yaşanacak. Bu süreçte aldanma, kandırılma, dolandırılma konularına dikkat etmeniz gerekmektedir.

2022 yılında sağlığınıza çok dikkat etmeniz ve özen göstermeniz gerekiyor. Evcil hayvanı olan sevgili İkizler dikkatli olmalarını öneririm. Bu süreç özellikle Ekim ayında tetiklenecek.

31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizleri kişisel olarak etkileyecek. Bu dönemde motivasyonunuz düşebilir. Fiziksel olarak zayıf ve güçsüz hissedebilirsiniz. Bağışıklığınız zayıflayacağı için sağlıklı gıdalar ile desteklemenizde fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç Burçları 2022 yılının en şanslı burçlarından biri sizlersiniz. Artık güçleneceğiniz bir yıl olacak. Uzun süredir devam eden kararsızlıklar ve aksilikler artık bitiyor. Sadece bu süreçte arada ayağınız takılabilir sakın pes etmeyin. Finansal açıdan yılın ilk aylarında bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte daha kontrollü giderseniz süreci yönetebilirsiniz.

İlişkilerinizde maalesef sınanacağınız bir süreç sizleri bekliyor. Bazılarınız sıkıldığı ilişkisini bitirmek isterken bazıları ilişkisinde krizli bir süreçten geçebilir.  Fırsatlar 2022’de sizleri bekliyor. Nisan ayında hukuk konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz ve beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. İlk baharda kariyer konuları gündeminize gelecek. Yeni terfi veya yeni iş değişiklikleri olabilir.

Çocuk sahibi olmak isteyenler 2022 yılında şans sizinle ek olarak aşk konuları yeni aşklar kapınızı çalabilir. 31 Ekim –  12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizlerde bazı psikolojik sorunlar çıkarabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan burçları 2022 yılında ortaklıklar, ilişkiler ve evliliklerden yana sınavdan geçeceksiniz. Özellikle 2022 yılında ortaklıklara dikkat etmeniz gerekiyor. Bununla beraber evliliklerde bazı sorunlar beklenmedik konular gündeme gelebilir. Finansal anlamda güçleneceğiniz bir yıl olacak.

Özellikle miraslar, tazminatlar konusunda şanslı bir dönemden geçiyorsunuz. Sadece gereksiz harcamalara dikkat etmenizi hatırlatmak isterim.

Bununla beraber yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Özellikle sahne eğitimleri almak ruhunuza iyi gelecektir. Kariyer alanında haraketlilikler sizleri bekliyor. Büyük çoğunluğunuz terfi veya iş değişikliği yaşayacak. 31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizleri sosyal çevrenizde zorlayacak. Mevcut arkadaşlıkların son bulması bu süreçte olasıdır.

Başak ve Yükselen Başak:

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar 2022 yılında çalışma alanınızda bazı sorunlar oluşabilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınız ve amirlerinizle gerilmemeye dikkat etmenizde fayda var.  Bununla beraber çalışma alanında fazlaca stres ve yoğun çalışmalar gündeminizde olacak. Sağlık açısından çok hassas olacağınız için mutlaka rutin kontrollerinizi yapmalısınız.

11 Mayıs’ta Jüpiter seyahati borç nafaka tazminat konularını tetikleyecek. Beklenmeyen miraslar sizlere gelmek için yola çıkabilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla ilgili konu bolca gündeme gelebilir. Bu yıl kazançlarınız iyi yönde ivme alıyor. Ek olarak farklı kazanç kapılarını kendinize çekebilirsiniz.

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizlerde ailesel konularda biraz üzebilir. Ailenize fazlaca efor sarf etmenizden dolayı yorucu bir süreç geçirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları bu yıl çocuklar, hobiler gündeminizde olacak. Bu iki konuda bazı zorluklar yaşamanız olasıdır.  Burada önemli olan bu iki konuda Satürn gezegeninin sizlere ne öğretiyor olduğunu öğrenmeniz çok önemli. Her zorluğun ardından büyük ödüller geldiğini unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda hareketlilikler başlıyor. Yeni aşklar gündeminize gelebilir. Çalışma alanınızda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 2022 yılında Jüpiter sizlerde evlilik süreçlerini tetikleyecek. Evli olanların evlilik hayatını şifalandıracak.

2022 yılında dikkat etmeniz gereken diğer bir konu başlığı ise finansal hareketlilikler olacak. Maddi olarak çok açılmamanızda fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Özellikle nafaka, kredi, tazminat konularında karar vermeden önce bu yıl iki defa düşünmeniz gerekir. Sağlık açısından hassas olduğunuz için rutin kontrollerinizi mutlaka yaptırmanız gerekiyor.

31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizlerde uzak akrabalar ve uzak seyahatlerde sorunlar oluşturabilir. Bununla beraber eşinizin ailesiyle dikkatli ilişkiler kurmanızda fayda var. Uzak seyahatlerinizi bu tarihler aralığında planlamamanızı öneririm.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları 2022 yılında ailesel konulara çok fazla efor sarf edeceksiniz. Bununla beraber taşınma ve ev alımı konuları sıkça gündeminizde olacak. Bu yıl Akrep burcunda iki farklı tutulma olacağı için kolay bir yıl olmayacak. Zorlanacağınız ve fazlaca gelişim göstereceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. İlişkiler konusunda şans sizlerle. Yeni aşk konuları gündeme gelebilir bununla beraber çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bir yıl.

Yılın ortalarında çalışma alanınıza dikkat etmeniz gerekir. Özellikle süreçte çalışma arkadaşlarınızdan bazı olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Aynı şekilde bu süreçte sağlığınız çok hassas olacağı için rutin kontrolleri mutlaka yaptırmanızda fayda var. Finansal açıdan altından kalkamayacağınız harcamalar yapmamaya çalışın. Özellikle yıl sonunda finansal açıdan zorlu bir süreç olacak.

Harcamalarını kontrol almak için İhtiyaç Kredisi çekmeyi planlayan Akrep Burçlarına olayınkolayı Kredi Asistanı’nı öneriyoruz.

Yay ve Yükselen Yay:

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları 2022 yılında akrabalarınız ve kardeşlerinize harcayacağınız efor artacak. Özellikle kardeşlerle yapılacak işlere dikkat etmeniz gerekiyor. Eğitim konularına bu yıl odaklanmanız sizler için verimli olacak. Yıl ortasında ailesel konularda şanslı olacaksınız. Ailenizden beklediğiniz bir destek varsa bu aralıklarda alma olasılığınız çok yüksek.

Bununla beraber miras konuları gündeminize gelebilir. Ev almak, ev değiştirme ve ev alım satım konuları gündeminize gelecek. Yılın ortası itibariyle sağlığınız hassas bir süreçte olacak, dikkatli olmanızda fayda var.

Aşk hayatınızın hareketleneceği bir yıl olacak. Ayrıca çocukları olanlar için yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuğu olmayanlar için sürpriz gelişmeler olabilir. Kariyer açısından güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gelen fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. 31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizlerde sert etkiler yaşatabilir. Özellikle yakın akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde bazı sorunlara sebebiyet verebilir. Dilinize hâkim olup kavgacı bir yapı sergilemenizde fayda var

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Bu yıl para konuları sıkça gündeminize gelecek. Finansal açıdan zorlanmalar sizleri sınayacak. Sabırlı olup para konusunda kendinize ders çıkarırsanız zorlukları daha rahat atlatırsınız. Bununla yeni iş yeri açmak iş değiştirmek için fırsatlar gelebilir. 2022’de ev sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz. Bununla beraber taşınma konularında sıkça gündeminize gelecek. Bu süreçte ailenizde ilişkileriniz sayesinde rahat bir süreç geçireceğinizi söyleyebilirim.

2022 yılında sosyal çevrenizde de gelişmeler göstereceksiniz. Daha fazla sosyalleşmek için harekete geçeceksiniz.  Ekim tarihi itibariyle gergin ve agresif olabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Bununla beraber bu süreçte trafikte hız yapmamaya özen göstermelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları 2022 yılı sizleri kişisel olarak etki altında bırakacak. Değişiklikler beklemediğiniz yerlerden ve alanlardan gelebilir. Bu yıl sizler için değişim dönüşüm yılı olacak. Sorumluluklarınız çok artacağı için bazı dönemlerde yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kariyer açısından şanslı bir yıl sizleri bekliyor olacak. Yeni fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. İş değişikliği veya iş yeri açmak isteyenler harekete geçebilir. Özellikle turizm sektörüne odaklanmanızda fayda var. Yılın sonlarına doğru gergin bir ruh halinde olacağınız için iletişiminizde çatışmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca 31 Ekim – 12 Ocak tarihlerinde Mars Retrosu sizlerde trafik kazaları ve ev kazaları durumlarını tetikleyebilir.

Balık ve Yükselen Balık:

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları 2022 yılında Jüpiter’in balık burunda olması sizlerin en şanslı yılını geçireceğinizi söylüyor. Her konuda bu durumu çok net hissedeceksiniz. Bu yıl hiçbir konudan korkmamanızda ve aksine girişim yapmanızda fayda var.

Bu fırsatı kaçırmamanız gerekiyor. Kiminiz yeni bir ev alırken kimisiniz yeni bir yuva kuracak. Geçmiş yaralarınızın iyileşeceği bir yıl geçireceksiniz. Büyük çoğunluğunuz yeni eğitime başlayıp kişisel gelişim alanında ilerleme gösterecek. Bununla beraber yurt dışı konuları sıkça gündeminize gelecektir.

Lisansüstü eğitimler için harekete geçebilirsiniz. Geçmişe takılmadan yolunuza devam ederseniz bu yılın en kazançlısı siz olursunuz.

 

Mutlu yıllar!

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin