Burçlara Göre Uygun Yatırım ve Harcama Tarihleri

Astrolojide, bir kişinin hayatındaki finansal durum farklı yollarla analiz edilir. Ay ve Jüpiter, herhangi bir burçta zenginliğin ana göstergeleridir. Venüs, yaşamda lüks ve konfor sunar. Merkür, iş dünyasında başarı ve genel finansal refah için gezegendir. Benzer şekilde, herhangi bir grafikte finansal başarıyı değerlendirirken, ikinci ev birikmiş para veya tasarrufları gösterirken, on birinci ev finansal kazançların ana evidir. 2022’de zenginlik ve refah gezegeni Jüpiter, 13 Nisan’da Kova’dan kendi burcu olan Balık’a geçerken 29 Temmuz’da retroya geçerek 24 Kasım’da tekrar ilerlemeye başlayacak.

İşte burçlara göre uygun yatırım veya harcama tarihlerine dair detaylı bir rehber bulabilirsiniz:

Koç: Maddi durumunuz güçlenecek ve her türlü maddi sıkıntıdan kurtulacaksınız. Yıl boyunca finansal istikrarı koruyacaksınız. Her ne kadar giderler yüksek olsa da, değerli alımlar özellikle yılın ikinci yarasında ortaya çıkabilir. Yılın başında yeni bir araç satın almış olabilirsiniz. Diğer yandan mülkiyetle ilgili bekleyen tüm işler tamamlanacaktır.

Boğa: Zenginlik ve para biriktirmekte başarılı olacaksınız. Gelir akışınız devam edebilir. Uzun süredir bekleyen borçlarınız silinecek. Riskli olmayan seçeneklerde uzun vadeli yatırımlar arayın. Ağustos ve Ekim ayları arasında spekülatif yatırımlardan kaçının çünkü ters etki yapabilir.

İkizler: Bu yıl para sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Mart ayından sonra bazı ani finansal kazanımlarınız olacak. Gelirinizi katlamanıza yardımcı olacak işlere yatırım yapmanız tavsiye edilir. Bu yıl, birden fazla kaynaktan kazanma olasılığı var. Nisan-Temmuz ayları arasında gayrimenkul yatırımı yapabilir ve ayrıca araç satın alabilirsiniz.

Yengeç: Bu yıl mali durumunuzu iyileştirmek için iyi çalışacaksınız. Ev satın almayı veya satmayı ya da tadilat yapmayı planlayanlarınız hedeflerine ulaşabilecekler. Ayrıca kiralama işi yapmanız veya mülkünüzü kira geliri için kiralamanız tavsiye edilir. Aile etkinlikleri için bazı harcamalar olabilir.

Aslan: Bu yıl bir finansal refah dönemi yaşayacaksınız. Finansal hedeflerinize ulaşacaksınız ve birden fazla kaynaktan gelir elde edebilirsiniz. Gayrimenkule yatırım yapmadan önce bazı sağlam finansal tavsiyelere bakın. Yeni bir iş ortağına sahip olmak, finansal beklentilerinizi güçlendirecektir. Temmuz ayı gibi maaş zammı bekleniyor.

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Başak: Mart ayının başından itibaren güçlü bir finansal kazanç dönemi bekleniyor. Yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Aile üyelerinden ve arkadaşlarınızdan maddi yardım alacaksınız. Bu yıl bir mülk satın almayı planlayabilirsiniz. Sağlık harcamaları da olabilir. 

Terazi: Bu yıl bazı istenmeyen harcamalar olabilir. Özellikle Haziran ayı civarında finansal harcamalarınızda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Temmuz ayı civarında, karlı bir anlaşma yapabileceğiniz için evinizi inşa etmeyi veya arazi satın almayı planlayabilirsiniz. İş hayatında, önemli yatırımlardan kaçının.

Akrep: Bu yıl para akışınız sorunsuz olacak ve kazançlarınız artacak. Ancak tasarruf etmekte zorlanabilirsiniz. Sağlık ve aile için yapılan harcamalar artabilir. Bekleyen borçları temizlemeye bakın. Yılın ilk yarısında büyük yatırımlardan kaçının. Nisan-Temmuz ayları arasında hisse senetlerine ihtiyatlı yatırımları düşünebilirsiniz.

Yay: Bu yıl sonu gelmeden bir terfi ve maaş zammı ihtimali var. Mali durumunuz gelişecek ve yabancı kaynaklardan elde edilecek kazanımlar artacak. Altın, uzun vadeli iyi yatırım seçenekleridir. Atalardan kalma mülkler yoluyla kazançlar elde edeceksiniz. Para biriktirmeye çalışın ve dürtüsel finansal kararlardan uzak durun.

Oğlak: Bu yıl finansal olarak güvende olacaksınız. Kazançlarınız Temmuz-Eylül ayları civarında artacak. Yine de bu yıl bütçenizi planlamanız ve harcamalarınıza öncelik vermeniz önerilir. Yılın başında beklenmedik harcamalar olsa da harcamaktan çok yatırıma önem verin.

Kova: Harcamalarınızı önemli ölçüde azaltabileceğiniz için bu yıl yeni bir değişim şansı sizi bekliyor. Finansal ihtiyaçlarınızı desteklemek için istikrarlı bir geliriniz olacak. Yatırım için uzun vadeli yolları tercih edin. Yeterli getiri sağlamayabileceğinden gayrimenkul veya finansal piyasalara yatırım yapılması tavsiye edilmez. 

Balık: Tüm finansal planlarınızda dengeli bir yaklaşıma sahip olmanız gerekir. Daha önce yapılan yatırımlar bu yıl kar getirmeye başlayacak. Arazi veya gayrimenkule uzun vadeli bir yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Vergi borcunuz bu yıl artabilir.

Bunları da beğenebilirsin