Burçlara Göre Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Evinizi yeniden dekore etmek istediğiniz zaman, ilham almak için muhtemelen bloglara, dergilere ve Pinterest’e bakıyorsunuz. Ancak dekorasyonda ilham için yıldızlara bakmaya ne dersiniz? Burcunuzun özellikleriyle uyumlu bir ev dekorasyon fikri hem ufkunuzu genişletmenize, hem de kendinizi çok daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. 

Koç Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Koçlar, enerjik kişiliklerine ayak uydururken, onları harekete geçiren dokuları ve parlak renkleri olan açık alanları severler. Eğer bir koçsanız mutlaka trendleri takip etmeli ve evinizi yeniliklere uygun şekilde dekore etmelisiniz. Diğer yandan cesaretleriyle ön planda olan Koçlar için, klasik stile sahip döşemeli sandalyeler ve deri detaylı mobilyalar oldukça idealdir.

Boğa Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Her şey bir Boğa’nın evindeki romantizm ve ziyaret eden herkesi şaşırtmaya odaklanmakla ilgili. Bir boğa için krem, açık pembe, bakır ve altın renklerinin hakim olduğu mobilyalar ideal bir seçim olmakla beraber, mutlaka zarif aksesuarlara da yatırım yapmalıdır.

Boğalar tüm iç mekanlarının kalbinde rahatlık olmasını isterler, bu nedenle en yumuşak dokunuşları sağlamak için ipek, kadife ve rahat kaşmirler tercih edebilirsiniz. Boğa burcu olan biri duyularını şımartmayı sevdiğinden, evin bir bölümünde mutlaka kokulu mumlar ve taze çiçekler olmalıdır.

İkizler Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

İkizler, açık fikirlidir ve mümkün olduğunca deneyimlemeyi sever. Bu da onların iç mekanlarına gelince farklı bir tarza sahip olmalarına neden olur. İkizlerin evlerinde parlak renkli duvar süsleri, biblolar ve baskılı yastıklar olmalıdır. Aynı zamanda İkizler, teknoloji gezegeni Merkür tarafından yönetildiğinden, ev dekorasyonu ile uyumlu güzel bir sinema sistemi ya da projektör ile yaşam alanını kendiyle uyumlu hale getirebilir.

Yengeç Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Yengeçler, evlerinin güvenli bir yer olmasını isterler ve oturma odalarında güzel ve rahat bir kanepe ve bol miktarda minder olmalıdır. Evini dekore eden bir Yengeç, az miktarda gümüş, açık pembe ve mavi ile birlikte nötr renkler seçmelidir. Aynı zamanda antika objeler ile kişiliklerini yansıtmaya uygun olan yengeç burçları için, sevdiklerinin fotoğraflarıyla süslenmiş bir aile duvarı gibisi yoktur. 

Aslan Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Aslanlar, iç mekan tasarımında daha ince zevkini gösterecek cesur parçalara sahip olmalıdır. Aslanlar, istedikleri şeylere direnmekte son derece zorlanırlar, bu nedenle lüks kumaşlar kullanılarak yapılmış gösterişli renklerde birçok büyük boy minder, büyük bir kanepe veya yatak tam da onlara göredir. 

Başak Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Bir Başak’ın her şeyi, düzenli ve basit olmalıdır. Böylece evlerinde görülen renklerin toprak tonları olması, sakinlik hissi yaratması gerekir. Ev dekorasyonunda Başaklar için en mutluluk verici detay, temizlik hissinin görülebilmesidir. Bu nedenle bir Başak, tercihini kolay temizlenebilen ahşap yer döşemelerinden yana kullanabilir.  Diğer yandan güzel tasarlanmış bir lamba veya sehpanın merkez parça olmasını sağlayabilir.

Terazi Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Teraziler, zarafeti ve rahatlığı severler. Bu nedenle dikkat çekici bir masa lambası veya antika vazolardaki taze çiçekler gibi alışılmamış öğeleri bir araya getirebilirsiniz. Şık aynalar, minderler, romantik tablolar ve baskılar ile ev dekorasyonunda Terazi asaletini yansıtabilirsiniz.

Akrep Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Akrepler, dekorasyonda herhangi bir moda trendine dahil olmayarak dürüstlüklerini ve öz farkındalıklarını yansıtacaktır. Gotik ve endüstriyel mimari, tam da Akrepler içindir ve bu yüzden zümrüt yeşili ve erik moru gibi koyu renklerin yanı sıra; kürk, ipek ve ahşap dokularla tarzlarını yansıtabilirler.

Yay Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Maceracı olan Yaylar, sevdikleri her şeyi sergilemeye hevesli gezginler oldukları için, ziyaret ettikleri çoğu yerin parçalarını evlerinde tutacaklardır. Yayların duvarlarında eserler, hediyelik eşyalar ve kartpostalların yanı sıra; yabancı toprakların haritaları da yer almalıdır. Yaylar, doğal malzemeler ve hafif renklerin tercih edildiği bir dekorasyonu tercih eder.

Oğlak Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Oğlaklar, trendler tarafından yönlendirilmezler, zamana dayanan geleneksel ve rahat ev dekorlarını severler, bu nedenle büyük gardıroplara, deri kanepelere ve kristal veya en iyi çinilerle dolu dolaplara ilgi duyarlar. Doğaya düşkündürler ve neyi sevdiklerini bilirler. Bir Oğlak, mobilyalarını yapmak için harcanan zaman ve çaba için de minnettar olacak ve maliyetten çok bu sürece odaklanacaktır.

Kova Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Kova burçları, evlerinin uyum ve huzur dolu olmasını ister, bu nedenle okyanusun çok sayıda canlı tonu, elle boyanmış detaylar ve “kendn yap” ürünleri onlar için idealdir. Sohbeti teşvik eden sanat eserlerini severler. 

Balık Burcu için Ev Dekorasyon Önerileri

Bir Balık için sadelik, evlerini olabildiğince rahatlatıcı hale getirmenin anahtarıdır. Ruhsal bağları olan aromalara, bitkilere, tuz lambalarına ve mobilyalara çekilirler. Hayal dünyalarına girmelerine yardımcı olmak için yumuşak yastıklar ve loş aydınlatmalara yatırım yapabilirsiniz. Renkler söz konusu olduğunda, Balıklar cesur desenlerden nefret eder, şeftali ve hafif pembeler gibi yumuşak ve toprak tonları onlar çin uygundur.

Bunları da beğenebilirsin