16 – 22 Ağustos Haftalık Burç Yorumları 

Yeni haftaya başlarken burçları bu hafta neler bekliyor birlikte inceleyelim! Nelere dikkat edilmeli? Uzun zamandır beklenen konularla ilgili gelişmeler olacak mı? Aile, arkadaşlık, aşk ve para durumlarında yenilikler var mı? Hepsinin cevabı bu yazıda!  

Koç ve Yükselen Koç Burçları: 

Venüs Terazi burcu seyahatine başladı. Bu etki Koç Burçlarını evlilik ve aşk konularında etkileyecek. Bu dönemde özellikle şanslı olacaklarını söyleyebilirim. İlişkisi sorunlu olanlar için yenilenme dönemi diyebiliriz. İlişkisi olmayan Koçlar kadersel birliktelikler için yeni şanslar yakalayabilirsiniz. Evlilik kararı alan Koç veya yükselen Koç Burçları için bir başka fırsat da masrafları karşılayabilmek için evlilik kredisi çekmek olabilir.  

Evlilik Kredisi için %40’a varan indirimli Kredi Hayat Sigortası teklifimiz linkin hemen ardında! 

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları: 

Venüs Terazi burcu seyahatine başladı. Bu etki Boğa Burçlarını sosyal yaşantıları konusunda etkisi altına alacak. Olayların daha akışta ilerlediklerine şahitlik edebilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız baskıdan biraz da olsa rahatlayacağınız bir haftadan geçiyorsunuz. Olumlu yönde değişim sürecinin etkisi altında olacaksınız. Gelen fırsatları kaçırmamak için gözünüzü dört açmalısınız. Bu süreçte abartılı harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Gereksiz harcamalar yerine avantaj sağlayacağınıza inandığınız yatırımlar yapmanız çok önemli.  

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki İkizler Burçlarını aile konularında etkisi altına alacak. Aileniz ile daha fazla vakit geçirip yeni projelerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden sert etkilere maruz kalacağınız için dikkatli olmanızda fayda var. Hayatınızda eskisi kadar değerli olmayan bazı dostluklarınıza son vermek isteyebilirsiniz.  

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Yengeç Burçlarını çocuk alanında ve ikili ilişkiler alanında etkisi altına alacak. Özellikle ailesel konularda krizli ortam yaratmamaya özen gösterin. Aileniz ve sevdikleriniz için en iyisini istediğinizi onlara göstermenizin tam zamanı. Söylemek istediklerinizi karşı tarafa yeteri kadar aktaramayacağınızdan stresli bir süreci başlatmanıza neden olabilir. Biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmanızda fayda var.  

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Aslan Burçları için yurt dışı konularını gündeme getirebilir. Bununla beraber yeni eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Yeni yatırımlar için iyi analiz yapmanızda fayda var. Para konusunda dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçiyorsunuz.  

 

 

Başak ve Yükselen Başak Burçları:  

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Başak Burçlarına ortaklık konularını ve evlilik konularını gündemlerine getirecek. Bahsettiğim bu iki konuda yeteri sabrı gösteremediğinizden krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sürecin daha net akması için sabırlı olmanızda ve olayları her iki taraftan değerlendirmenizde fayda var. Para konularında dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçiyorsunuz abartılı harcamalara dikkat etmelisiniz. Harcamalarını titizlikle takip eden ve uzun araştırmalar sonucu karar veren Başak Burçları için para konularını kontrol altında tutmak da zor olmayacaktır.  

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Terazi Burçlarını ikili ilişkilerden yana kendilerini daha rahat ifade etmelerini sağlayacak. İlişkinizde yolunda gitmeyen konuları gündeme getirerek çözüme kavuşturmak açısından güzel bir süreçtesiniz. Bununla beraber kişisel bakımınız için zaman harcayabilirsiniz.  

 

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Akrep Burçlarını psikolojik olarak zorlayacağa benziyor. Kendinizi dış çevrenizden soyutlayarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte arkanızdan dönen gizli işler olabilir ve bunlar istemsizce önünüze gelebilir. Sağlık açısından depresyona açık bir süreçte olduğunuzdan motivasyonunuzu yüksek tutmanızda fayda var. 

 

Yay ve Yükselen Yay Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Yay Burçlarını eğitim ve öğrenim konularında yeni adımlar atmaları için zorlayabilir ve hayatınıza farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayabilir. Sosyal çevrenizin hareketleneceği bu süreçte yeni aşk ilişkilerine merhaba diyebilirsiniz.  

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Oğlak Burçlarını kariyer açısından olumlu etkileyecek. Yeni iş başvurusunda bulunmak veya iş değişikliği yapmak istiyorsanız güzel bir süreçtesiniz. Varsa mevcut işinizden bir beklentiniz mutlaka gündeme getirerek konuşmalısınız. Bu süreçte düşüncelerinizi dile vurmanız sizlere yarar sağlayacaktır. 

 

Kova ve Yükselen Kova Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Kova Burçlarının gündemine aşk konularını getirecek. Bu hafta tanışacağınız veya karşılaşacağınız kişiler kadersel birlikteliklerinizin ilk adımları olabilir. Bununla beraber yeni eğitimler almak için güzel bir dönemde olduğunuzu söyleyebilirim.  

 

Balık ve Yükselen Balık Burçları: 

Venüs Terazi Burcu seyahatine başladı. Bu etki Balık Burçlarını finansal yönden rahatlatacağa benziyor. Yapacağınız yatırımlar sizlere olumlu dönüşler yapabilir. Yeni yatırımlar yapmak için güzel bir zaman diliminde olduğunuzu söyleyebilirim.  

Kredi çekerek yatırım yapmayı planlıyorsanız ev, araba veya ihtiyaç kredinizi güvence altına alabilmek için linke tıklayarak Kredi Hayat Sigortası teklifi alabilirsiniz. 

Astrolog Şehmus Pala 

Bunları da beğenebilirsin