22 – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta özellikle evinize ve ailenize efor harcayabilirsiniz. İstekleriniz yerine gelmediğinde agresifleşebilir ve kırıcı olabilirsiniz. Bu haftayı daha sakin geçirmenizi öneririm. İlişkisi olmayanlar yeni birileri ile tanışabilir. İlişkisi olanlar ise olumlu yönde yeni kararlar alabilirler.

 

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eğitim almak isteyenler harika bir başlangıç yapabilirler. Yakın yerlere kısa kaçamaklar yapmak bu hafta sizlere iyi gelecektir. Ekonomik olarak çok fazla açılmamaya özen göstermelisiniz. Ani kararlar bütçenizin dalgalanmasına sebebiyet verebilir.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta finansal konular gündeminizi meşgul edecek. Yatırımlarınızı planlamak isteyebilirsiniz. Yeni yatırım araçları için harekete geçebilirsiniz. Gayrimenkul alımlarını inceleyip adım atmanız için güzel bir haftadasınız. Ev alımı, araç alım-satımı gibi girişimlerde bulunabilirsiniz.

olayınkolayı Konut Asistanı’nda yer alan hesaplama araçlarını denemek için tıklayın

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta kişisel gelişiminiz için harekete geçebilirsiniz. Yeni eğitimler almak veya mevcut eğimlerinizi tamlamamak için hız kazanabilirsiniz. Zihinsel olarak stresli bir hafta geçirebilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız en iyi şey, plan yaparak ilerlemek çünkü dağılma riskiniz çok yüksek.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta Aslanlar için sıkıcı geçebilir. Enerjinizin düşük olacağı bugünlerde olaylara karşı isteksiz olabilirsiniz. Bu haftayı dinlenerek geçirmeniz ve kişisel olarak kendinize zaman ayırmanız iyi olacaktır. Bu süreçte ormanlık alanları ve sakin yerleri tercih edebilirsiniz.

 

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta Başaklar sosyalleşmek isteyecek. Uzun süredir görmediğiniz yakın çevrenizle bir araya gelip hoş vakti geçirmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve inisiyatifi ele alıyorsunuz. Bu süreci spora veya yeni bir hobi edinmeye yöneltebilirsiniz.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta kariyerinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Yöneticileriniz ile ilişkilerinizi daha ılımlı tutmaya özen göstermelisiniz. İş yerinizde isteğiniz dışında durumlar gelişerek canınızı sıkabilir. Sağlık açsından stresli bir dönemde olduğunuz için sağlığınıza dikkat edip çok sinirlenmemenizi tavsiye ederim.

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta maddi açıdan şanslısınız. Yeni yatırımlar yapmak veya yeni şeyler satın almak için harekete geçebilirsiniz. Davası ve mahkemesi olan Akrepler şanslı bir dönemde. Bununla beraber yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Kredi çekmeyi düşünen Akrep Burçları, olayınkolayı Kredi Asistanı’nda yer alan hesaplama araçlarından faydalanabilir!

 

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta miras, borçlar, nafaka ve tazminat gibi konuları gündeme gelebilir. Bu süreçte olaylar çok istediğiniz gibi olmayacağı için çok gururlu davranabilirsiniz. Daha sakin kalıp mantığı ön plana çıkarmanızda fayda var.

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta eski ilişkileriniz ve kapandığını sandığınız eski konular gündeme gelebilir. Kişisel olarak gergin ve sinirli bir hafta geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edip, atacağınız bir sonraki adımı iyi planlamanız gerekiyor.

 

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta arkanızdan gizli konular dönebilir. Dış çevrenize zayıf imaj vermemenizde fayda var. Ek olarak sağlık açısından hassas bir süreçte olduğunuz için mutlaka rutin kontrollerinizi yaptırmanız gerekiyor.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta konuşmaya ihtiyacınız olacak. Her şeyi açıkça konuşmak için uygun bir haftada değilsiniz. Güvendiğiniz dağlara karlar yağabilir. Ağzınızdan çıkanı iyi analiz etmenizde fayda var. Sonrası üzücü olabilir.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin