23 – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları 

Bu hafta burçları ekonomik açıdan neler bekliyor? Hangi burç ne tür fırsatlarla karşılaşacak? İş hayatında temkinli yaklaşılması gereken konular neler? Tümünün cevabı yazımızda! 

Koç ve Yükselen Koçlar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, Koç Burçları kendileriyle ilgili yeni gelişim fırsatları yakalayacaklar özellikle gelirlerini artırmak ve finansal açıdan güçlenmek için harekete geçecekler. Para konusunda şansın onlarla olduğunu söyleyebilirim. 

Yatırımlarını en doğru şekilde planlamak isteyen Koç Burçlarına blog yazılarımızı incelemelerini öneriyoruz. 

Boğa ve Yükselen Boğalar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, Boğalar gelenekçi yapılarını biraz bozup ileri doğru adım atacaklar. Geçmişteki konular artık onlar için önemli olmayacak. Değişim dönüşüm enerjisi hakim olacak. Değişime direnirlerse kaybeden taraf olurlar.  

 

 

İkizler ve Yükselen İkizler: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, ortaklık yapan İkizler bu süreçte bu durumu sonlandırmak isteyebilirler. Yakın çevrelerinde çatışmalı bir süreçte olacaklarından bazı kopuşlar kaçınılmaz olabilir. Kariyer alanlarında beklenmedik fırsatlarla karşılabilirler.  

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, sosyal çevrelerinden alacakları desteklerle kişisel gelişim yolunda ilerleyebilirler. Değişim dönüşüm için farklı arayışlar içerisine girebilirler. Uzun süredir istedikleri fırsatlar kapılarını çalabilir. 

Fırsatlar kapıyı çaldığında asla kaçırmayan Yengeç Burçları, linke tıklayarak %40’a varan indirimli Kredi Hayat Sigortası teklifimizi öğrenebilir! 

Aslan ve Yükselen Aslanlar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, bu süreçte özellikle çalışma alanında krizler deneyimleyebilirler. Uzun süredir aynı yerde çalışan Aslan Burçları farklı arayışlara girerek değişiklik isteyebilirler. Artık kararlarında daha net davranacakları için ne istediklerini net bir şekilde gündeme getirecekler.  

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Başak ve Yükselen Başaklar: Uranüs Retro hareketiyle beraber, kişisel gelişim eğitimleri alarak ilerleyecekler. Yabancı olan her şeye ilgilileri artacak. Bu süreçte kendilerinde yeni yetenekleri keşfedebilirler. Parasal konularda yeni yatırım aracı bulabilirler.

 

 

 

Terazi ve Yükselen Teraziler:  

Uranüs Retro hareketiyle beraber, maddi açıdan biraz zorlanacakları bir süreçten geçecekler. Yatırımlarını ve harcamalarını kontrollü yapmalarında fayda var. Bu süreçte başkasından para alma veya borç verme gibi girişimlerde bulunmamalarında fayda var. Ek olarak sağlık açısından zorlu bir süreç geçireceklerinden rutin kontrollerini yapmalarında fayda var.  

 

Akrep ve Yükselen Akrepler: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, Akrep Burçları ilişkilerinden beklediklerini alamayacakları için net dönüşümler isteyecekler. Kendilerini daha net ve ne istediklerini daha açık bir şekilde gündeme getirerek sonuca ulaşmak isteyecekler. Sosyal çevrelerinde köklü değişimler yaşamaları olasıdır. Parasal konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. 

 

Yay ve Yükselen Yaylar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, Yay Burçları sosyal çevrelerinde krizli durmaları deneyimleyebilirler. Özellikle bu alanda agresif tavırlardan dolayı arkadaşlıklarında uzun sureli kopuşlar olabilir. Sağlık asından hassas bir süreçte olacaklarından kontrollerini ihmal etmemelerinde fayda var.  

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:  

Uranüs Retro hareketiyle beraber, ilişkisi olanlar için zor bir süreç olacak radikal bir kararla ilişkilerini bitirme güdüleri tetiklenebilir. İlişkisi olmayanlar daha çok eğitim ve yeni hobi edinerek ilerlemek isteyebilirler. Maddi açıdan güvende olmak isteyecekleri bir süreçteler. 

 

 

Kova ve Yükselen Kovalar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, bu süreçte aile konuları gündemlerini meşgul edebilir. Ev ve toprak yatırımları yapmak isteyenler güzel fırsatlar yakalayabilirler. Bunula beraber yeni ev alımı ve taşınma gibi süreçler gündemlerine gelebilir.  

Birikimlerini ev alarak yatırıma dönüştürmeyi planlayan Kova Burçları Konut Asistanı’nı kullanarak tüm olası masrafları kolayca hesaplayabilir. 

Balık ve Yükselen Balıklar: 

Uranüs Retro hareketiyle beraber, yeni eğitim almak ve kişisel gelişimleri için yatırımlar yapmak isteyebilirler. Bununla beraber yakın çevreleri oranla artık eskisi kadar hitap etmediğinden bazı ayrılışlar söz konusu olabilir. Çekişmeli bir süreçte olacaklarından gergin ortamlara maruz kalabilirler.  

Bunları da beğenebilirsin