13 – 19 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç Burçları bu hafta yönetici gezegeniniz biraz agresif konumda olduğu için sizleri tedirgin bir ruh haline sokabilir. Söylemlerinize özellikle dikkat etmenizde fayda var. Ani sinir patlamaları yaşamanız olasıdır. Özellikle bu durumu kariyer evinizde yaşabilirsiniz.

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta içsel olarak büyümek isteyebiliriz. Yeni girişimlerde bulunmak ve kişisel ufkumuzu genişletmek isteyebiliriz. Sadece fazlaca huzursuz olacağımız için olaylara karşı isteksiz ve enerjisi düşük bir durumda olabiliriz. Planlı ve organize olmanız gereken bir haftadasınız.

 

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta parasal konular gündeminizi daha fazla meşgul edecek. Gereksiz harcamalara girmeyip dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle başkası için para çıkışı veya borç durumları gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gergin hissedeceğiniz için özellikle bu hafta daha sakin yerlerde zaman geçirmeyi tercih etmelisiniz.

İhtiyaçları için kredi çekmeyi planlayan İkizler burçlarına Kredi Asistanı’nı  öneriyoruz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta sağlığınız çok hasas. Bağışıklığınız düşük olduğu için beklenmeyen rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Bununla beaber ortaklık yapan Yengeçleri zor bir süreç bekliyor. Atacağınız imzalarda ve yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta yoğunluktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. Her işe yetişmek ve aynı anda birden fazla iş yapmak zorunda değilsiniz. Daha sakin kalıp planlı ilerlemenizde fayda var. Dikkatli olun çünkü kendinize çok haksızlık ediyorsunuz.

 

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta ilişki konularında dikkatli olun. Mevcut ilişkinizde çatırdamalar olurken ilişkisi olmayanlar için geçmişten bir rüzgar esebilir. Venüs retro döneminde bu tür girişimler risk içerir. Son karar sizlerin. Maddi konularda riskli yatırmlardan uzak durmanızda fayda var.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta aşk hayatınızda ve evliliğinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Unutmayın ki bu süreçte en değerli ve önemli olan sizsiniz. Kendinizden ödün vermenizi çok önermem. Bununla beraber ailenizde sizlerin enerjisini sömürecek durumlar oluşabilir. Daha profesyonel yaklaşıp sadece elinizden geleni yapmanızda fayda var. Gerisini akışa bırakırsanız iyi olacaktır.

 

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep burçları. Uzun süredir bahsettğimiz küllerinizden yeniden doğmanın etkileri devam etmekte. Bu süreçte geçmiş konuları açıp iyileştirmek için harekete geçeceksiniz. Mevcut yoğunluğunuz çok fazla ve bağışıklığınız çok hassas olduğundan her işe yetişmeye çalışarak sağlığınızdan olmamaya özen göstermelisiniz. Evet güçlüsünüz, tuttuğunuzu koparırsınız ama çok da yıpranmaya değmez…

 

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta sizler için çok yoğun geçecek. Aynı anda birden fazla iş yapma durumu olabilir. Sergilediğiniz performans eleştiri alabilir. Siz önünüze bakın ve kendinizden emin olun, ayak uydurması gerekenler onlar olsun. Sağlığınız çok hassas özellikle eklem ağrılarına, diş ağrılarına dikkat etmelisiniz. Bununla beraber kazalara karşı dikkatli olunmasında fayda var.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Merkür gezegeni sizleri ziyarete geldi. Yeni anlaşmalar sözleşmeler ve yeni kararlar için harekete geçeceksiniz. Uzun süredir gündeme getirmediğiniz konuları daha rahatlıkla konuşacaksınız. Zihniniz bu süreçte daha aktif olacağı için daha hızlı kararlar verebilirsiniz. Finansal açıdan riskli yatırımlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta özellikle yakın çevreniz ve sosyal çevrenizde krizler deneyimleyebilirsiniz. Bazı değişimlerin ayak seslerini sizler de duyacaksınız. Kendi gücünüzün farkına varacağınız için daha cesur ve daha girişken bir ruh hali geliyor sizlere. Ara süreçlerde geçmişe gidip hüzünlenmeniz olasıdır.

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta şanslı bir süreçtesiniz. Yeni iş teklifleri gelebilir. İş kurmak isteyenler harekete geçebilir. Kariyer ile ilgili veya maaş artışı konuları gündeminize gelebilir. Uzun süredir geçirdiğiniz sıkıntılı süreç yerini bahara bırakıyor. Umutlarınız yavaş yavaş yeşerecektir.

İhtiyaçları için kredi çekmeyi planlayan Balık burçlarına Kredi Asistanı’nı öneriyoruz

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin