9 – 15 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber yenilenme enerjisi altında olacaksınız. Özellikle yeni aşklar gündeminize gelebilir. Bu dönemde egonuzu kontrol altında tutmanızda fayda var. Aksi halde sorunlar büyüyerek karşınıza çıkabilir. Sağlık açısından hassas bir hafta olacağından bağışıklığınızı korumanız önemli.

 

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber aile konuları gündeme gelebilir. Aile sorunlarını çözüme kavuşturmanız için bu hafta sizlere biçilmiş bir kaftan. Bununla beraber bu ay maddi açıdan yeni yatırım araçları arayışında olabilirsiniz. Ev değişikliği ve taşınma konuları gündeminize gelebilir.

 

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber yurt dışı konularını gündeminize getirebilir. İletişiminizin daha fazla artacağı bir zaman dilimindesiniz. Yeni haberlerin ve tekliflerin gündemde olacağı bir hafta sizleri bekliyor. Gelen fırsatları iyi değerlendirin derim. Sosyal çevrenizden gelecek güzel fırsatlar olabilir.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber maddi güvence arayışına girebilirsiniz. Yeni kazanç kapıları bulmak için harekete geçmenin tam zamanı. Kariyer açısından güzel haberler alacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber kendinizi daha fazla ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Maddi harcamalar konusunda aniden vereceğiniz karar ile bir şeyler satın alma eğiliminde olacağınızdan dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal çevrenizde oluşabilecek gerginlikler aniden kopmalara sebebiyet verebilir.

 

Başak ve yükselen Başak Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber bu hafta özellikle ruhsal olarak kendinize odaklanacağınız bir süreç olacak. Bu hafta hayatınızda aniden gelişecek köklü değişimlerin sinyallerini alabilirsiniz. Hazırlıklı olmanızda fayda var.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber kişisel olarak uzun süredir yaşadığınız baskı enerjisinden kurtuluyorsunuz. İkili ilişkilere odaklanacağınız ve ilişkinizi şifalandıracağınız bir süreç olacak. Diyete başlamak için harika bir zaman dilimi.

 

 

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber kariyer alanı etki altında olacak. Yeni iş teklifleri ve fırsatlar gelebilir. Yeni bir başlangıç yapmak için güzel fırsatlarla gelişebilir. İkili ilişkilerinizde gerginlikler oluşacağından süreci iyi yönetmenizde fayda var.

 

 

Yay ve Yükselen Yay Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz. Bununla beraber yükseköğrenim konuları gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda uzun süredir beklediğiniz sonuç varsa lehinize sonuçlanabilir.

 

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber maddi açıdan yeni fırsatlarla karşılaşacağınız bir süreç olabilir. Özellikle kadın figürlerinden gelecek yeni fırsatlar oluşabilir. İkili ilişkilerde şifalanma enerjisi olacağı için güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

Kova ve Yükselen Kova Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber ortaklık konuları gündeminize gelebilir. Bu hafta özellikle sosyal çevrenize odaklanmanızda fayda var cazip fırsatlar gelebilir. İkili ilişkilerinizde sorun yaşadığınız konuları açıkça konuşarak çözüme kavuşturmak için güzel bir zaman dilimi olduğundan değerlendirmenizde fayda var.

 

Balık ve Yükselen Balık Burçları:

8 Ağustos tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile beraber özelikle çalışma alanınızda kendinizi fazlaca baskılanmış hissedebilirsiniz. Bu süreci geri planda değil aksine olayların üzerine giderek çözüme kavuşturmanızda fayda var. Fazlaca duygusal enerji altında olacağınızdan depresyon riskini göz ardı etmemeniz gerekiyor.

 

 

Bunları da beğenebilirsin