6 – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

6 12 Aralık tarihleri arasındaki haftalık burç yorumu

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta kariyer konularınız gündeme gelebilir. Özellikle patronlar ve otorite figürleriyle aranızda gerginlikler yaşanacağı için olabildiğince sakin kalmanızda fayda var. İstediklerinizi almakta zorlanacağınız bir haftadasınız. Mücadelenizi sürdürüp sabırlı kalırsanız faydanıza olacaktır. Ek olarak yurt dışıyla alakalı bazı konular bu hafta gündeminize gelebilir.

 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta hukuksal konular ve yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Beklediğiniz bir haber varsa sizin lehinize sonuçlanma ihtimali çok yüksek. Bununla beraber yeni eğitimler almak için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Finansal açıdan kendinizi daha iyi planlamanızda fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durmanız gereken bir haftadasınız.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta özellikle miras ve kredi konuları gündeme gelebilir. Yeni yatırım yapmak için kredi çekmek ve finansal durumunuzu kontrol etmek için efor sarf edebilirsiniz. Bu süreçte iyi organize olup bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz aksi takdirde toparlamakta zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kredi çekmeyi planlayan İkizler burçlarına olayınkolayı Kredi Asistanı’nı denemelerini tavsiye ediyoruz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta çalışma ortamınızda bazı gerginliklerle muhatap olabilirsiniz. Göreviniz dışında olan işleri sizlerden yapılması beklenebilir. Fazlaca stres altında olacağınız için sağlığınız risk altında. Bu süreçte hayır demeyi bilip bayrak kaldırmanızda fayda var.

 

 

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta sizler için güzel başlıyor. Özellikle kariyerinizle alakalı beklediğiniz güzel haberler ve sürprizler gelişebilir. Maddi kaynaklarınızın değerlenip artacağı bir haftadasınız. Mutluluk hormonlarını fazla salgılayacağınızdan abartılı davranışlar sergilememeye dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle ilişkinizde asi tavırlardan uzak durmanızda fayda var.

 

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta yeni bir şeyler satın almak için kararlar verebilirsiniz. Aileniz veya kendinize daha fazla zaman ayırıp yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumluluk hissinin fazla olmasından kaynaklı ufak stresli durumlar olabilir. Daha sakin kalıp planlı ilerlemenizde fayda var.

 

 

Bu yazı ilginizi çekebilir

Permakültür Nedir? 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta ailenize ve evinize fazlaca zaman ayırabilirsiniz. Dekorasyon değişikliği veya ev değişikliği gibi konular tetiklenebilir. Kendinizi çok yormayıp iş paylaşımı yapmanızda fayda var çünkü duygusal olarak hassas bir süreçtesiniz. Finansal olarak çok fazla açılmamanız gereken bir haftadasınız.

Evle ilgili masraflarını hesaplamak isteyen Terazi burçlarına Konut Asistanı’nı denemelerini öneriyoruz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta aileniz ve ilişkileriniz sahnede olacak. Her iki taraftan yeteri kadar destek göremeyebilirsiniz. Finansal açıdan artık bir şeyler yapmanızın gerektiğini düşüneceksiniz. İş başvuruları veya gelirlerinizi artırmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Sağlığınız hassas olduğu için rutin kontrollerinizi yapmanızda fayda var.

 

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta sosyal çevrenizden sizlere teşvikler gelebilir. Sizleri yönlendirmek için arkadaşlarınız ve yakınlarınız harekete geçebilir. Finansal açıdan yatırım yapmak için harekete geçebilirsiniz. Umutlarınız ve hayallerinize odaklanın, onları gerçekleştirmek için güzel bir süreçtesiniz.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta bazı hayal kırıklıkları gerçekleşebilir. Özellikle sosyal çevrenizden bu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta herkese güvenmemenizde fayda var. Borç para verme gibi girişimleri askıya almanız gerekiyor aksi durumda giden paranın gelmesi zorlaşabilir. Spora başlamak için uygun bir haftadasınız.

 

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta sosyal çevrenizde dedikodular ve sizden gizlenen bazı durumlar olabilir. Bu süreçte yapabileceğiniz en güzel hamle sessiz kalıp sorunu sakince çözmek olmalı. Özellikle bu hafta daha sakin müzikleri tercih edip sessiz ortamlarda zaman geçirmenizde fayda var.

 

 

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta eğitim ve kariyer konuları gündeminize gelebilir. Yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Bununla beraber farklı yerlere seyahat etmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde bazı sert durumlar gerçekleşeceğinden özellikle otorite figürleriyle çatışmamaya özen gösterin.

Astrolog Şehmus Pala

Bunları da beğenebilirsin